AcasăNewsDNA, pas in spate. Confruntarile au avantajat-o pe Elena Udrea!

DNA, pas in spate. Confruntarile au avantajat-o pe Elena Udrea!

Arestata preventiv, pentru 30 de zile, in dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea a dat ochii, joi, cu patru dintre personajele care au depus denunturi impotriva sa.

Fostul ministru al Dezvoltarii a stat cate doua ore fata in fata cu Ana Maria Topoliceanu, Stefan Lungu, Gheorghe Nastasia si Adrian Gardean. Concluzia zilei de joi a fost trasa chiar de avocatii Elenei Udrea, care au precizat ca prin intermediul celor patru confruntari au fost demontate toate acuzatiile procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie.

Avocatii Elenei Udrea sustin ca denuntatorii au fost extrem de pasivi si nu au putut oferi detalii in legatura cu denunturile facute. Este foarte posibil ca reprezentantii Elenei Udrea sa aiba dreptate.

De altfel, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au facut un mare pas in spate in ceea ce o priveste pe Elena Udrea. Vineri, oamenii legii au refuzat sa mai ceara magistratilor prelungirea masurilor impuse in dosarul „Microsoft”, celalalt dosar in care fostul ministru al Dezvoltarii este acuzat de comiterea mai multor infractiuni.

In schimb, vineri, Elena Udrea a fost vizitata in arest de mama sa si de cea mai buna prietena, Ruxandra Dragomir. Cele doua i-au dus multe flori, haine, mancare si apa.

author avatar
Cristi Ionita
541 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger