AcasăNewsDNA nu a gasit cei 175.000 de euro primiti de Radu Mazare

DNA nu a gasit cei 175.000 de euro primiti de Radu Mazare

Procurorii anticoruptie nu au gasit cei 175.000 de euro pe care i-ar fi luat mita Radu Mazare, insa pentru a-i recupera, au pus sub sechestru pe aproape 19.000 de euro si urmeaza sa mai puna sub sechestru si alte obiecte.

Potrivit televiziunilor de stiri, Directia Nationala Anticoruptie a incercat sa identifice si sa puna sechestru asigurator pe cei 175.000 de euro, despre care se spune ca i-ar fi luat mita primarul Constantei de la omul de afaceri Avraham Morgenstern. Insa, banii nu au fost gasiti integral, astfel ca incearca sechestrarea altor bunuri.

La perchezitiile facute in locuinta lui Radu Mazare, anchetatorii au gasit 18.550 de euro si 114 de dolari, asa ca au fost pusi sub sechestru.

Primarul Constantei, Radu Mazare, si omul de afaceri Avraham Morgenstern, au fost eliberati din arest in data de 9 aprilie. Edilul este acuzat ar fi primit mita 175.000 de euro pentru a-i asigura lui Morgenstern castigarea contractului pentru construirea locuintelor sociale din campusul „Henri Coanda” .

author avatar
Andra Nesu
256 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger