AcasăNewsDNA lucreaza cu imputernicire pe sase luni

DNA lucreaza cu imputernicire pe sase luni

Procurorul sef al DNA Daniel Morar si-a pregatit strategia pe termen scurt

Fara indoiala, procurorii anticoruptie sunt cei mai ocupati salariati din Romania zilelor noastre. Primesc lunar mii de sesizari, galeriile le scandeaza numele chemandu – i pe terenurile de fotbal, toata lumea vrea ca DNA sa curete mizeria stransa 20 de ani sub presul politicii dambovitene.

Procurorul sef al DNA Daniel Morar si-a pregatit strategia pe termen scurt

Ingropati pur si simplu in dosare cu nume tot mai grele, angajatii celei mai temute institutii de la noi par sa isi fi pregatit deja strategia pe termen scurt, pentru a nu intrerupe ritmul de lucru.

Lovitura fulgeratoare

Astfel, Daniel Morar nu mai pierde timpul cu alte numiri pe mandate de sase ani si ii transmite  procurorului-sef al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, propunerile pentru ocuparea unor functii de conducere prin imputernicire. Pe doar sase luni. Ceea ce alimenteaza zvonurile tot mai insistente ca, in  perioada care urmeaza, noii procurori-sefi din teritoriu, imputerniciti la comanda, au misiunea de a da drumul la cele mai mari „tunuri” ale DNA de pana acum. Iar daca loviturile anticoruptie nu vor avea efectul scontat, „mandatatii” vor putea fi usor retrasi din prima linie.

author avatar
Catalin Tache
476 afisari

2 COMENTARII

  1. Speram ca dupa atatea scandaluri, chemari la DNA sa vina si rezultatele.Daca este iar o modalitate de a arunca cu niste praf sa lase putine urme nu facem nimic.Este cat se poate de clar ca exista informatii, ca sunt probe, curios e unde se blocheaza sau unde dispar.In rest numai de bine…..

  2. Bai, Take… Am tot scris la rubrica asta a ta, in dorinta de a informa cititorii site-ului, in mod real, din interior, cu privire la subiectele pe care le prezinti cu atata nonsalanta… Totusi, am observat ca ma cenzurati la fiecare 2-3 comentarii, ceea ce nu e frumos din partea voastra, a e-national.ro, desi nu am scris trivialitati sau injurii, ba dimpotriva. Am crezut ca o sa apreciati opinia unor oameni care, sub nick-name-ul „omul din sistem” isi expuneau opinia aici. Nu va mai deranjez. P.S. Ar fi culmea sa cenzurati si comentariul asta!!! :-)))

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger