AcasăNewsDNA joaca si pe Arena Nationala

DNA joaca si pe Arena Nationala

Procurorii anticoruptie sunt la curent cu faptul ca multe combinatii sunt puse la cale pe cel mai mare stadion al tarii

Partida Steaua – Manchester City ne-a aratat inca o data pofta romanului pentru fotbal de calitate. Cozile imense formate la Arena Nationala si faptul ca site-ul „biletesteaua.ro” s-a blocat de cateva ori demonstreaza ca Liga Campionilor ramane o competitie pe care orice microbist isi doreste sa o vada. Si, ca de fiecare data cand cea mai iubita echipa din tara joaca impotriva fortelor Europei, si marti seara s-au umplut tribunele bucurestene, cu mai bine de 50.000 de oameni veniti sa urmareasca superstarurile lui Pep Guardiola.

Procurorii anticoruptie sunt la curent cu faptul ca multe combinatii sunt puse la cale pe cel mai mare stadion al tarii

Totusi, exista o categorie aparte de spectatori, caci materialul de fata nu-i are subiecti pe galeriotii de la peluze. Este vorba despre cei care vin la meci fara a fi interesati de ce se intampla pe teren – majoritatea oamenilor de afaceri ori politicienii discuta in lojele de pe Arena Nationala despre cu totul altceva decat ratarile lui Stanciu sau tactica aleasa de Reghecampf. Se pun la cale tunuri de milioane de euro, combinatii grele, totul departe de ochii indiscreti si urechile palnie ale ospatarilor din carciumile Capitalei.

Iata de ce vedem mereu adevarate lupte date pentru obtinerea unei invitatii. Steaua – City i-a scos peri albi lui Gigi Becali, caci latifundiarul a tinut la el pretioasele tichete, impartindu-le in functie de interese (familie, prieteni, obligatii, parteneri de afaceri etc).

Restaurantele de la oficiala Arenei Nationale au fost nu o data deschise ore bune dupa incheierea partidelor, caci greii nu terminasera de pus tara la cale. Sampanie fina, caviar si chelnerite discrete, tabloul sub care se prelungeau discutiile pana tarziu in noapte.

Peretii au urechi si ferestrele ochi

Pe cale de consecinta, nu-i de mirare ca DNA a prins drag de Arena Nationala. Procurorii anticoruptie si-au dat seama (sau au fost instiintati) ca fotbalul este doar un pretext pentru ca lumea buna sa se adune laolalta si sa trancaneasca vrute si nevrute.

De la o vreme, cica la cel mai mare stadion din Romania peretii au urechi si ferestrele ochi. Sa nu se mire nimeni daca pe scaunele de la VIP au fost plasati si niscaiva cititori pe buze, pentru situatiile in care microfoanele nu faceau fata.

Capitala, impanzita de tehnica de ascultare?

Putine mai sunt localurile din Capitala in care poti vorbi deschis despre orice. Se vorbeste chiar ca aproape fiecare restaurant de top este intesat cu tehnica de ascultare, insa astea sunt doar vorbe, greu de crezut si imposibil de demonstrat. Cert e ca din ce in ce mai multa lume cauta sa evadeze din Bucuresti, litoralul fiind destinatia preferata. Problema e ca si hotelurile si vilele de prin statiuni (in special in Neptun) au fost deja vizitate dinainte de oamenii DNA.

  • Procurorii anticoruptie sunt la curent cu faptul ca multe combinatii sunt puse la cale pe cel mai mare stadion al tarii;
  • Meciurile echipei nationale si cele disputate de Steaua in cupele europene atrag ca un magnet milionari, politicieni, interlopi etc;
  • Lojele de pe Arena Nationale sunt de ceva timp sub lupa DNA;
  • Cateva dosare ar fi fost deja intocmite exclusiv pe baza inregistrarilor obtinute la fostul „23 August”.
author avatar
National
838 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger