AcasăNewsDNA il lasa pe Dragnea fara mandat de parlamentar

DNA il lasa pe Dragnea fara mandat de parlamentar

Declaratia lui Liviu Dragnea privind o posibila candidatura la alegerile generale din decembrie nu a avut ecou in PSD, ci la DNA.

Procurorii considera ca, in cazul lui Liviu Dragnea, este mai bun un mandat de ascultare, decat unul de deputat

”Este posibila inscrierea mea pe listele de candidati ai USL pentru alegerile parlamentare. Am avut discutii in acest sens cu colegii si am primit mai multe semnale de la cetateni”, anunta, deunazi, secretarul general al PSD, banuit de adversari ca incearca in felul acesta sa se puna la adapost de justitie.

Cum insa informatia a ajuns si la urechile procurorilor, acestia se pare ca au decis sa grabeasca ancheta in cazul lui Dragnea. Prin urmare, liderul pesedist a fost obligat sa bata in retragere, precizand ieri ca ”e putin probabil sa candideze”. ”E o decizie dificila. Acum cateva luni am candidat, am obtinut 65%, circa 140.000 de oameni m-au votat. Nu am luat decizia, dar e putin probabil sa o iau. O sa facem si un sondaj in judet. Ma intereseaza foarte mult sa vad ce parere au cetatenii, pentru ca pana la urma ei iti dau legitimitatea”, a mai spus Dragnea.  Surse politice sustin insa ca DNA a facut propriul ”sondaj” care, in cazul secretarului general al PSD, da eroare.

author avatar
Victor Paun
763 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger