AcasăNewsDNA il extrage pe Boldea din ghearele DIICOT

DNA il extrage pe Boldea din ghearele DIICOT

Mihail Boldea a ajuns la spital

Dupa ce magistratii ICCJ au confirmat mandatul de arest preventiv pentru o perioada de 29 de zile, Mihail Boldea a fost transportat la sediul IPJ Galati. Dupa ce politistii nu i-au permis vizita fratelui sau, deputatul si-a petrecut noaptea intr-o celula, alaturi de alti trei infractori de drept comun.

Mihail Boldea vrea si el sa fie anchetat de DNA

Dimineata, inculpatul trebuia condus spre sediul DIICOT Galati, numai ca avocatul sau a cerut amanarea pentru ora 17.00, motivand ca are un alt client de reprezentat la primele ore. Imediat, politistii care il au in custodie au primit o citatie din partea procurorilor anticoruptie, prin care DNA il cerea pe Boldea pentru audierea sa intr-un alt dosar decat cel pentru care a fost arestat de DIICOT.

Negocierea din Kenya

Din informatiile intrate in posesia noastra, interesul brusc aratat de procurorii anticoruptie pentru „inamicul public numarul unu” al momentului nu are nicio legatura cu rivalitatea „istorica” dintre DNA si DIICOT. Dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, daca prima structura este cea mai loiala arma a Palatului Cotroceni, in cea de-a doua institutie si-au gasit refugiul nenumarati partizani recunoscuti ai PSD. De aici si nenumaratele contre dintre procurorii aflati in cele doua tabere. Acum insa, dupa cum sustin sursele noastre, DNA incearca sa preia prin orice mijloace dosarul lui Mihail Boldea din mainile „colegilor” de la DIICOT, in urma unei negocieri telefonice purtate din Kenya de catre deputatul disperat. Care, de-a lungul mandatului sau, a inaintat mai multe initiative legislative prin care cerea limitarea atributiilor DIICOT, institutie impotriva careia, de altfel, a depus si puzderie de reclamatii. Asa ca, acum, singura sa salvare este trecerea in ograda DNA, chiar daca pretul platit pentru „reconversie” ar putea fi o condamnare de fatada, eventual cu suspendare…

Florin Marcu

author avatar
eNational
624 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger