AcasăNewsDNA ii pregateste lui Oprescu masa de Craciun!

DNA ii pregateste lui Oprescu masa de Craciun!

Ultimele zvonuri de sezon sustin ca DNA se pregateste sa-l ia (nu se stie daca la propriu sau doar la intrebari) pe Sorin Oprescu, chiar in prag de sarbatori.

DNA i-ar putea face „bilantul” lui Sorin Oprescu la sfarsitul acestui an

Informatia a realimentat bateriile celor care afirma de ceva vreme ca DNA a inceput cu alesii locali ai PDL doar pentru a taia din start macaroana opozitiei. Care opozitie nu mai are cum sa tipe, acuzand ca e prigonita politic, deoarece opinia publica, „fragezita” de un DNA care a dat mai intai iama prin pedelisti, n-ar gusta o asemenea abordare. Pe acest teren deloc favorabil adversarilor PDL pica zvonul ca Sorin Oprescu va deveni si el client fidel al DNA. Ca de altfel si fostul sau coleg de partid, pesedistul Gheorghe Nichita (primarul Iasiului), despre care se spune, de asemenea, ca ar fi pe lista de prioritati a procurorilor anticoruptie. Spre deosebire de Oprescu, despre Nichita se mai spune insa si ca s-ar fi „predat” deja adversarilor, scapandu-si astfel pielea.

O a doua candidatura a lui Sorin Oprescu, discutabila

Sorin Apostu a aflat pe pielea lui ca e mult mai usor sa ajungi la inchisoare decat la primarie

In ceea ce-l priveste pe edilul Capitalei, nu este prima data cand se pomeneste despre o iminenta anchetare a sa. In varianta initiala, Sorin Oprescu (in care pesedistii vedeau inca de pe atunci candidatul ideal pentru ei) urma sa fie luat la intrebari de DNA de abia prin primavara, adica in prag de alegeri locale. La scurta vreme, pe piata a fost lansata alta formula, in care se dadea ca sigura retragerea lui Oprescu din cursa pentru viitoarele locale bucurestene din cauza implicarii fiul sau, Mircea, in niste contracte intrate in vizorul DNA in prima parte a acestui an. Contracte prin care firme particulare au furnizat aparatura medicala si medicamente spitalelor patronate de Primaria condusa de Oprescu tatal, de unde si suspiciunile procurorilor anticoruptie. Daca ultimul zvon se adevereste si Craciunul il va prinde pe Sorin Oprescu dand cu subsemnatu’ pe la DNA, nu este exclus ca, odata comasate alegerile, pe viitorul candidat al USL sa-l prinda toamna electorala in plin proces penal.

PDL isi prigoneste strategic alesii locali

Un primar care bate-n lemn ori de cate ori vine vorba despre colegul Apostu

Pana acum, calitatea de primar al Puterii iti asigura nu numai fonduri, dar si imunitate in fata “organelor”. Iata insa ca alesii PDL au parte in zilele noastre de o neplacuta surpriza, multi dintre ei ajungand, in ultimii ani, in ghearele Justitiei. Gheorghe Falca (Arad) a fost cel care a spart gheata, in 2007, cand a fost trimis in judecata. Dupa el au urmat Mircia Gutau (Ramnicu Valcea) – condamnat definitiv in 2010, Antonie Solomon (Craiova) – anchetat in libertate dupa un sejur la mititica, Gabriel Boriga (Targoviste), Cristian Poteras (sectorul 6), Sorin Apostu (Cluj), George Scripcaru (Brasov). Iar binecunoscutul Gheorghe Stefan Pinalti a trecut si el pragul DNA, in primavara. Cu asa o galerie de sacrificati la activ, PDL a reusesit ce si-a propus: sa inchida gura adversarilor.

[poll id=”146″]

author avatar
Victor Paun
1.125 afisari

6 COMENTARII

  1. Da se contureaza cat se poate de clar o vanatoare de vrajitoare. Tactica bine aleasa si bine gandita. La ceas de seara s-a facut reuniune, pe de o parte „DENEA”(barbat in putere, sexy si viclean) si pe de alta parte „PEDELEA” ( un fel de „nasu”), au discutat au analizat si au ales.
    Facem zarva mare, arestam de la noi(anuntati si avertizati din timp), ii bagam prin fata si ii scoatem pe dos si dupa, ca vin alegerile acum acum, luam de la ei, ii rupem, ii schingiuim , ii torturam si noi castigam. La final ne ridicam ne scuturam ne strangem mana si ne salutam. Da de ce celulele sunt goale, ca de ei au fost multi?

  2. In felul asta poate scapam de Oprescu,care si-a umplut buzunarele cu zeci de milioane de euro din banii nostri, ai bucurestenilor.

  3. Dupa zecile de tunuri prin care s-a imbogatit ar fi si cazul sa-l salte pe hot.
    LA PUSCARIEEEEE !

  4. Mare chestie,prostim lumea.Totul functioneaza dupa principil pleaca ai nostii ,vin ai nostrii…asa ca…

  5. Momentul cand Sorin Oprescu trebuie sa dea socoteala pentru lucrurile petrecute in primaria capitalei in timpul madatului sau se apropie…Sper ca bucuresteni sa scape de acest HOT, care are buzunarele doldora de milioane de euro!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger