AcasăNewsDNA ia tribut si de la USL: deputatul PSD Ion Stan

DNA ia tribut si de la USL: deputatul PSD Ion Stan

PSD ”cotizeaza” si el la DNA cu un parlamentar: deputatul Ion Stan, luat pe sus de procurorii anticoruptie pe motiv de trafic de influenta si obtinere de foloase necuvenite.

In mod curios, PSD pare sa accepte fara obisnuitele proteste caderea lui Ion Stan in ghearele DNA

Acuzat ca ar fi cerut 130.000 de lei unui afacerist, contra facilitarii obtinerii unor contracte publice de la primarii PSD din Dambovita (judetul reprezentat de Stan in Parlament), deputatul PSD a fost adus, ieri, cu mandat, la DNA. Nu in urma organizarii unui flagrant, ci pe baza denuntului facut de afaceristul in cauza. Care afirma si ca i-ar fi dat deja lui Stan 60.000 de lei.

Cum DNA a si inceput urmarirea penala, este de asteptat ca Parlamentului sa i se solicite ridicarea imunitatii deputatului PSD. Asta daca Stan nu o va lua pe urmele lui Alin Trasculescu demisionand de buna voie, asa cum se spune deja ca si-ar dori o parte dintre colegii sai de partid. Informatie perfect credibila daca se ia in calcul proasta relatie pe care Stan o are cu liderul Ponta. Un lider care, la inceputul acestei veri, a vrut sa-l elimine pe Ion Stan din partid, dar s-a multumit in final cu matrasirea lui din fruntea PSD Dambovita. Cum Stan este si vicepresedinte al comisiei SRI, pedelistul Cezar Preda, dupa ce si-a exprimat stupefactia, a folosit ocazia pentru a clama echidistanta politica de care dau dovada serviciile de informatii.

author avatar
Simona Badulescu
218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger