AcasăNewsUPDATE: Instanta Suprema a amanat "Dosarul Transferurilor"

UPDATE: Instanta Suprema a amanat „Dosarul Transferurilor”

Instanta Suprema a hotarat amanarea deciziei de a aproba sau nu interdictia de a parasi tara pentru acuzatii din Dosarul Trasferurilor. Inculpatii au voie sa calatoreasca in afara Romaniei.

Ioan Becali si Gigi Netoiu s-au aratat in aceasta dimineata destul de increzatori in privinta deciziei pe care o vor lua judecatorii cu privire la cererea interdictiei de a parasi tara.

„Suta la suta are legatura cu declaratia lui Gigi Becali. Acum ar trebui sa se faca diferenta intre oameni. Nu am avut niciodata probleme cu justitia. Acum sa vedem ce se hotaraste”, a declarat Gigi Netoiu, care a primit trei ani de inchisoare cu suspendare.

Si Ioan Becali s-a aratat destul de calm, el spunandu-le jurnalistilor ca „are o enorma incredere in justitie”.

Procurorii DNA au cerut o interdictie de a parasi tara pentru acuzatii din Dosarul Trasferurilor.

Procurorul Directiei Nationale Antocoruptie a depus, luni dimineata,  o cerere prin care este solicita judecatorilor interdictia de a parasi tara celor opt oameni de fotbal judecati in Dosarul Transferurilor, potrivit televiziunilor de stiri.

Cererea depusa se refera la o perioada de 30 de zile. Daca instanta suprema va decide in favoarea procurorilor, oamenii de afaceri vor avea multe batai de cap, deoarece au frecvent calatorii in strainatate.

DNA a motivat cererea prin faptul ca oamenii de afaceri acuzati au inceput sa instraineze bunurile pe care le detin si sa faca cereri de intrare in insolventa a cluburilor de fotbal. In plus, DNA a reclamat instantei supreme o intalnire conspirativa, care a avut loc acasa la George Copos impreuna cu fratii Becali si Cristian Borcea. In plus, anchetatorii au mai precizat ca patronul de la FC Steaua asteapta o sentinta definitiva intr-un dosar penal. In prezent, Gigi Becali este in Dubai si spune ca nu se mai intoarce in tara, daca va fi condamnat in dosarul sechestrarii hotilor de masini, in care procurorii cer 11 ani de inchisoare pentru patronul stelist.

Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat la inchisoare pe fratii Becali, George Copos, Cristi Borcea si alti patru conducatori de club. Acestia au facut recurs la Inalta Curte.

Impresarii Victor si Ioan Becali au fost condamnati la opt si, respectiv, sapte ani de inchisoare, cu executare. Cristi Borcea a primit sapte ani de inchisoare cu executare.

author avatar
Andra Nesu
216 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger