AcasăNewsDNA face preselectie pentru alegerile locale

DNA face preselectie pentru alegerile locale

Procurorii anticoruptie au ajuns sa lucreze  in program prelungit, pentru a putea prelua toate informatiile furnizate de „clientii” lor.

Influenta lui Daniel Morar creste pe zi ce trece

Printre care,cei mai fideli sunt consilierii, primarii si presedintii de consilii judetene. Iar de la anuntul ca alegerile locale vor avea loc totusi la inceputul lunii iunie, acestia au avut surpriza sa constate ca, deodata, procurorii DNA si-au gasit timpul necesar pentru a le asculta plangerile despre rivalii politici din teritoriu.

Intoarcere in timp

Mai multi alesi locale cu dosare deschise la DNA au confirmat pentru „NATIONAL” ca acum au fost lasati sa dea declaratii detaliate si despre dusmanii lor de moarte, cu care se vor confrunta electoral peste cateva luni. In toate cazurile, este vorba despre cei care au detinut respectivele mandate inaintea „turnatorilor” lor de acum. Strategia intoarcerii in timp poate parea insa stranie doar daca nu luam in consideratie ipoteza ca DNA a trecut deja la faza organizarii preselectiei pentru locale. Desigur, merge mai departe cel caruia dosarul ii ramane in sertar…

author avatar
Catalin Tache
667 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ca la noi la nimeni. Suntem cei mai mari, cei mai tari, cei mai frumosi, cei mai destepti pacat ca ne lipseste creierul. Nu prea poti comenta multe, la cata „securitate” avem, nu ma mir sa nu mai avem voie nici asta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger