AcasăNewsDNA da iama in baronii locali

DNA da iama in baronii locali

Dupa ce in 2011 i-au luat la intrebari pe primari, anul acesta procurorii anticoruptie pregatesc o actiune de amploare care-i vizeaza pe presedintii de consilii judetene.

Gheorghe Bunea Stancu a fost trimis in judecata de DNA in dosarul campaniei din 2009

Nu mai departe de ieri, procurorii DNA au anuntat ca, alaturi de Ioan Niculae si Gheorghe Teodorescu, l-au trimis in judecata pe seful CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu. Social-democratul este acuzat ca si-a utilizat influenta politica pentru a obtine foloase necuvenite.  Mai exact, procurorii sustin ca Bunea Stancu, profitand de functia pe care o detine, ar fi pretins suma de 1.000.000 euro de la patron al SC InterAgro SA Ioan Niculae (incuplat si el in acelasi dosar), bani care urmau sa fie folositi in campania electorala prezidentiala din 2009.

Mihalachi, luat la puricat de procurori

Procurorii anticoruptie i-au pregatit o surpriza presedintelui CJ Vaslui, Vasile Mihalachi

Urmatorul pe lista DNA, dupa cum ne-au precizat surse din cadrul institutiei, este pesedistul Vasile Mihalachi, presedintele CJ Vaslui. Acesta se pare ca a intrat in atentia procurorilor din cauza unor inginerii imobiliare, social-democratul improprietarindu-si intreaga familie cu terenuri. Pe langa Mihalachi, in asteptare, sustin sursele noastre, s-ar mai afla si Dumitru Beianu (CJ Giurgiu), Florin Popescu (CJ Dambovita), dar si secretarul general al PSD Liviu Dragnea, presedintele CJ Teleorman.

author avatar
Adelina Ionicel
951 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger