AcasăNewsPrimarul Bacaului, Romeo Stavarache, arestat preventiv pentru 30 de zile!

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, arestat preventiv pentru 30 de zile!

UPDATE: Curtea de Apel Bacau a decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a primarului Bacaului, Romeo Stavarache.

Procurorii DNA cer arestarea preventiva a primarul Bacaului, Romeo Stavarache, adus, marti dimineata, la Curtea de Apel Bacau, in dosarul in care edilul este acuzat de luare de mita.

Procurorii anticoruptie au cerut judecatorilor Curtii de Apel Bacau schimbarea masurii de cercetare sub control judiciar cu cea de arestare preventiva in cazul lui Romeo Stavarache, primarul Bacaului. Magistratii anticoruptie au aratat ca exista probe care demonstreaza ca exista probe cum ca primarul Bacaului s-a intalnit cu ceilalti doi inculpati retinuti la Bacau in cursul zilei de joi, 26 iunie.

Cererea a fost depusa de DNA in cursul zilei de luni, 30 iunie, judecatorii de la Curtea de Apel stabilind ca termenul de judecata sa fie marti, 1 iulie.

Romeo Stavarache, Liviu Cenusa si Liviu Goian s-ar fi intalnit in noaptea zilei de 26 iunie, la doar cateva ore dupa ce au fost eliberati din arestul Politiei, eliberare decisa de magistratii Curtii de Apel Bacau, scrie b1.ro, desi una dintre conditiile eliberarii sub control judiciar este ca inculpatul sa nu se intalneasca pe durata cercetarii cu alti co-inculpati sau martori in dosar.

Romeo Stavarache, primarul Bacaului, a fost retinut pe data de 26 iunie 2014, fiind acuzat de luare de mita in cinci cazuri diferite. In acelasi dosar au mai fost retinuti pentru complicitate la luare de mita Liviu Goian, patronul televiziunii 1TV Bacau, si Liviu Cenusa, actionar majoritar la firmele din spatele publicatiei „Ziarul de Bacau”.

Cei trei au fost eliberati de magistratii Curtii de Apel in aceeasi zi si s-a dispus cercetarea sub control judiciar, insa procurorii DNA au contestat decizia instantei, cerand arestarea preventiva a celor trei.

Foto: b365.ro

author avatar
Alina Costache
162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger