AcasăNewsDNA anunta plecarea unui procuror, in urma unei inregistrari

DNA anunta plecarea unui procuror, in urma unei inregistrari

Dupa ce seara trecuta un post TV prezenta o inregistrare cu afirmatii atribuite procurorului Negulescu, de la serviciul teritorial Ploiesti al DNA-ului, discutie in care acesta ar vorbi cu sotia unui afacerist arestat intr-un dosar de coruptie, institutia condusa de Laura Kovesi a anuntat plecarea unui magistrat din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, la carerea acestuia din urma.

Desi nu ii mentioneaza numele in clar, avand in vedere faptul ca pe inregistarea prezentata de Romania TV apare o voce este atribuita lui Negulescu, rezulta ca acesta este procurorul la care face referire DNA-ul in scurtul comunicat remis presei miercuri la pranz si pe care il redam integral:

„Biroul de Informare si Relatii Publice este abilitat sa transmita urmatoarele:

„Avand in vedere aparitia in spatiul public a unei inregistrari audio continand un dialog atribuit unui procuror din cadrul Serviciului Teritorial Ploiesti si unei alte persoane, la data de 15 februarie 2017, s-a inregistrat cererea formulata de magistratul respectiv de incetare a activitatii in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie.

Aceasta cerere a fost transmisa Sectiei de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, spre competenta solutionare”. ”

author avatar
Andrei Coman
252 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger