AcasăNewsDNA accelereaza dosarele lui Verestoy Attila si Laszlo Borbely

DNA accelereaza dosarele lui Verestoy Attila si Laszlo Borbely

Aflat in convalescenta, Verestoy Attila a picat de fraier in razboiul PDL-UDMR

In ziua in care parlamentarii UDMR au decis sa boicoteze lucrarile Parlamentului, procurorii lui Daniel Morar au scos din sertar dosarele a doi lideri de marca ai Uniunii.

Aflat in convalescenta, Verestoy Attila a picat de fraier in razboiul PDL-UDMR

La santaj, cu santaj se raspunde. In timp ce maghiarii amenintau cu ruprea coalitiei, blocarea Legislativului etc, democrat-liberalii au lucrat discret, dar au lovit unde-i doare mai tare pe udemeristi, adica la fapte penale.

Pentru ca si-a calcat pe coada colegii de coalitiei, Laszlo Borbely va avea probleme cu dosarul de la DNA

Asa se face ca dinspre DNA s-a aflat ca procurorii au decis sa extinda cercetarile care ii vizau pe Verestoy Attila (dosarul tichetelor de masa) si Laszlo Borbely (dosarul renovarii apartamentului din Capitala). “Nu exista niciun temei. Eu, in ultimii ani, nu mai am nicio actiune la nicio societate cu tichete de masa. Eu, din 2004, nu mai am niciun interes, din pacate, in asemenea societati”, a declarat, vizibil surprins, senatorul Verestoy Attila.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.373 afisari

1 COMENTARIU

  1. CEI DOI SUNT EXEMPLU CEL MAI ELOCVENT AL HOTILOR MUTI ASTIA TAC SI FURA. DACA SE MAI FACE DREPTATE IN TARA ASTA PATACHINELE ASTE AR TREBUI PEDEPSIT. HOTIILE LOR SUNT CLARE AU DESPADURIT PADURILE IN FOLOS PROPRI. NICI DUPA MOSIA LUI MASA NU AR FI FACUT ASEMENEA JAF

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger