AcasăNewsDNA A INTRAT ÎN ASF

DNA A INTRAT ÎN ASF

O informație bombă s-a aflat joi, în baza precizărilor unor surse.

Procurorii de la Parchetul General fac, joi, percheziții, la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF). Motivul „vizitei” procurorilor îl reprezintă demersul de a ridica documente în legătură cu Euroins și City Insurance.

Ce anume vor să afle anchetatorii? Potrivit unor surse judiciare, oamenii legii ar vrea să stabilească de ce anume nu s-au făcut verificări, deși au existat foarte multe plângeri la adresa celor două firme de asigurări, în ultimii ani.

Potrivit surselor, e vorba de un dosar deschis in rem, în baza unui denunț al unui expert angajat în ASF în urmă cu aproximativ doi ani, respectiv în 2021, ce reclama conduita abuzivă a Euroins și City Insurance.

Denunțătorul acuză ASF că ar fi refuzat să facă verificări la cei doi asiguratori, care să ducă la stoparea practicilor abuzive ale celor două companii.

După ce vor fi ridicate documente, ar urma să aibă loc și audieri. Ar mai fi de precizat faptul că, în paralel, DNA și DIICOT derulează propriile anchete în urma denunțului depus de acest expert.

author avatar
Andrei Coman
821 afisari

20 COMENTARII

  1. D N A SE OCUPA DE FILME???????/A,SF-uri politice unde dispar hokus-pokus miliardele de euro

  2. „DNA A INTRAT ÎN ASF”
    Astept stirea asta de cel putin 10 ani. Sa fie, la mai mare, spor la treaba DNA !!!

  3. ALERTA…….EXTREM DE IMPORTANT PTR D N A…..MAFIOTII CARE INVART BANII FURATI DIN A N R P SI O M V……PUIU POPOVICIU GHITZA PETROV…DORIN COCOS SI MULTI ALTII…..AU MITUIT INCLUSIV PERSOANE DIN U S A CARE SE OCUPA CU CONTRASPIONAJUL SI AU PUS IN PERICOL SECURITATEA NATIONALA A U S A IN SENSUL CA AU ASCUNS FINANTAREA ARMELOR HI-TECH PENTRU COMUNISTII DIN CHINA PRIN POLITICIENII MITUITI CA SA INCHIDA OCHII….CEL PE CARE-L VEDETI AICI ESTE SEFUL CONTRASPIONAJULUI..AGENTUL PETER STROZEK…OMUL FOLOSIT DE ANTURAJUL LUI PUIU POPOVICIU

    https://www.youtube.com/watch?v=QV0JLtmxNHg

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger