AcasăNewsDN2B Buzau-Braila: O cisterna plina cu benzina si motorina s-a rasturnat. 3...

DN2B Buzau-Braila: O cisterna plina cu benzina si motorina s-a rasturnat. 3 raniti

(foto: europafm.ro)

O cisterna incarcata cu benzina si motorina s-a rasturnat, vineri, pe DN 2 B Buzau – Braila. Accidentul in urma caruia trei persoane au ranite a avut loc in apropierea unei benzinarii.  Seful ISU Buzau a declarat ca nu exista pericol de explozie sau incendiu.

 

(foto: europafm.ro)

Dupa ce s-a lovit de autoutilitara care iesea de la benzinarie, cisterna incarcata cu 25.000 de litri de benzina si 8.000 de litri de motorina s-a rastunat, ajungand in afara soselei. Trei persoane au fost ranite in accident – cei doi soferi si o pasagera din Dacie.

In urma coliziunii, unul dintre compartimentele cisternei s-a fisurat, iar combustibilul s-a scurs pe carosabil, a precizat seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Buzau, Danut Nicolae. La locul accidentului au intervenit mai multe autospeciale ale ISU Buzau. Conform declaratiilor lui Nicolae, in zona nu exista pericolul producerii unei explozii sau a vreunui incendiu.

Autoritatile au izolat perimetrul unde a avut loc accidentul, la aceasta ora traficul pe DN 2 B Buzau-Braila fiind blocat. Din primele informatii furnizate de Politia Judeteana Buzau, conducatorul Daciei nu s-ar fi asigurat la iesirea din benzinarie, intrand in coliziune cu cisterna.

258 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger