AcasăNewsDN1: Un barbat a murit, dupa ce masina pe care o conducea...

DN1: Un barbat a murit, dupa ce masina pe care o conducea s-a ciocnit cu o ambulanta!

Un barbat de 60 de ani si-a pierdut viata, marti, dupa ce autoturismul pe care il conducea s-a ciocnit cu o ambulanta, pe DN 1, in apropierea localitatii Avrig, Sibiu. Politistii spun ca accidentul ar fi fost provocat de soferul masinii, care nu a acordat prioritate.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, Luciana Baltes, a declarat, marti, ca un autoturism si o autospeciala a Ambulantei s-au ciocnit pe DN 1, pe centura ocolitoare a orasului Avrig. echipajele de prim ajutor sosite la locul accidentului au constatat ca soferul autoturismului era incarcerat, barbatul murind la scurt timp. In autoturism nu se afla decta soferul care a murit, iar in ambulanta nu era niciun pacient.

„Din primele cercetari, se pare ca este vorba despre neacordare de prioritate. Soferul autoturismului a vrut sa intre pe DN 1 de pe un drum secundar si nu a acordat prioritate”, a declarat Luciana Baltes, citat de realitatea.net.

Oamenii legii continua cercetarile pentru stabili cauzele exacte ale producerii accidentului, mai ales ca au fost descoperite mai multe urme de franare, care ridica niste semne de intrebare. Anchetatorii trebuie sa stabileasca exact daca soferul care a murit este singurul vinovat de producerea accidentului sau a existat o parte de vina si din partea soferului Ambulantei.

Foto: gherleanul.ro

author avatar
Alina Costache
192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger