AcasăNewsDN1 a ajuns cel mai periculos drum al României. Şoferii au cedat...

DN1 a ajuns cel mai periculos drum al României. Şoferii au cedat nervos şi au scos pistoalele!

DN1 pistolDN1 a ajuns cel mai periculos drum al României. Şoferii au cedat nervos şi au scos pistoalele! Sursa foto: observatorph.ro

DN1 este, din păcate, recunoscut ca fiind cel mai periculos drum al României, din cauza numărului ridicat de accidente care se întâmplă aici. Stresul pare a fi atât de mare, încât şoferii au cedat nervos şi au scos pistoalele.

Un şofer a scos pistolul pe geam în timp ce circula pe Drumul Național 1. Conflictul a pornit după ce un conducător auto a încercat să-l depășească pe bărbatul înarmat.

Menţionăm că imaginile au fost surprinse de camera de bord a persoanei amenințate în trafic. Înregistrarea a fost postată pe facebook, iar poliţiştii s-au autosesizat. Urmează ca şoferul înarmat să fie identificat şi sancţionat.

România, fruntaşă la accidente cu morți și răniți

În 2020 numărul victimelor accidentelor rutiere produse pe drumurile din Uniunea Europeană s-a redus cu 17%, o scădere fără precedent favorizată de mobilitatea redusă impusă de statele membre prin restricțiile adoptate din cauza pandemiei de coronavirus.

Astfel, 4.000 de vieți au fost cruțate anul trecut, iar numărul victimelor a fost de 18.800 în UE, plus Norvegia, Islanda și Elveția, arată cifrele prezentate de Comisia Europeană.

author avatar
Andrei Ștefan
424 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger