AcasăNewsDN 1 s-a aglomerat din nou, pe Valea Prahovei. Ce solutii au...

DN 1 s-a aglomerat din nou, pe Valea Prahovei. Ce solutii au soferii!

E duminica, astfel incat o mare parte a celor care au ales sa plece din oras catre munte, la sfarsit de saptamana, se vad nevoiti sa faca drumul inapoi spre Capitala, pentru ca trebuie sa revina de luni la lucru.

Astfel ca, asemeni saptamanilor trecute, traficul pe Drumul National 1, cel care face legatura inre statiunile montane, se aglomereaza. De aceasta data, nu doar pe sensul spre Bucuresti.

Din cate au anuntat reprezentantii Centrului Infotrafic, la nivelul orei 11.30, soferii aflati pe Valea Prahovei aveau de dat testul rabdarii atat pe sensul spre Capitala, unde se circula in coloana incepand de la limita cu judetul Brasov si pana la Busteni, cat si pe sensul opus, respectiv la intrarea in Comarnic, dinspre Ploiesti.

La nivel de solutii disponibile pentru conducatorii auto care trag speranta sa evite aglomeratia, aceeasi sursa aminteste faptul ca exista varianta DN1A Sacele – Cheia – Ploiesti, disponibila soferilor care pleaca dinspre Brasov sre Capitala, cu mentiunea ca si acolo pot aparea probleme, in zona Manesciu, avand in vedere ca se fac lucrari.

Conduactorii care pornesc la drum din zona Bran -Moieciu au, in schimb, la dispozitie rutele DN73 Brasov – Bran – Pitesti, A1 Pitesti – Bucuresti sau DN73 Brasov – Bran – Valea Mare-Pravat, DN72A Valea Mare-Pravat – Targoviste, DN71 Targoviste – Baldana, DN7 Baldana – Bucuresti, politistii amintind ca acest traseu este mai lung, soferii avand de strabatut mai multe localitati.

sursa foto:observatorulph.ro

143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger