AcasăNewsDN 1: Aglomeratie pe tronsonul Predeal-Sinaia-Comarnic. Ce rute ocolitoare au la dispozitie...

DN 1: Aglomeratie pe tronsonul Predeal-Sinaia-Comarnic. Ce rute ocolitoare au la dispozitie soferii!

Dupa un sfarsit de saptamana petrecut pe Valea Prahovei, timp in care s-au bucurat de doua zile frumoase de toamna, si de relaxare in mijlocul naturii, soferii care se intorc, duminica la pranz, catre Capitala, au de trecut un test al rabdarii.

Totul pentru ca, urmare a numarului mare de masini aflate in trafic, DN 1, care face legatura intre Bucuresti si statiunile de la munte, este aglomerat. Se circula cu dificultate pe tronsonul Predeal – Sinaia – Comarnic, pe sensul catre Bucuresti.

Astfel ca, reprezentantii Centrului Infotrafic informeaza conducatorii ca au la dispozitie mai multe rute ocolitoare. Ca urmare, pentru a evita sa ajunga pe tronsonul amintit, unde se circula bara la bara, soferii care vin  dinspre Brasov pot alege varianta: DN1A Sacele – Cheia – Ploiesti, A3 Ploiesti – Bucuresti, in timp ce conducatorii auto care vor sa ajunga in Capitala din zona Bran-Moeciu au la dispozitie ruta DN73 Brasov – Valea Mare-Pravat, DN72A Stoenesti – Targoviste, DN71 Targoviste – Baldana, DN7 Baldana – Bucuresti sau DN73 Brasov – Pitesti, A1 Pitesti – Bucuresti.

Sursa foto: realitatea.net

423 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger