AcasăNewsDJ Neymar ataca „Balonul de Aur” al muzicii

DJ Neymar ataca „Balonul de Aur” al muzicii

Neymar, superstarul Barcelonei, simte ca nu prea are sanse la „Balonul de Aur” atat timp cat Leo Messi si Cristiano Ronaldo sunt inca in activitate. De aceea, brazilianul anunta ca isi incepe cariera muzicala si poate prinde „Balonul de Aur” de aici, Grammy-ul! Miercuri, Neymar va lansa pe contul personal de Facebook prima sa melodie. „Miercuri imi incep cariera muzicala si voi lansa prima melodie, pe pagina mea de Fb”, a anuntat atacantul Barcelonei.

Nu este pentru prima data cand Neymar cocheteaza cu muzica. El a mai publicat si in trecut pe retelele sociale fotografii in care apare luand lectii de pian. De altfel, pentru brazilieni este o moda sa imparta  fotbalul cu muzica. In trecut, inclusiv marele Pele a lansat pe piata cateva melodii, cel mai mare fotbalist din istorie fiind foarte aproape sa scoata inclusiv un album.

Ultimul nume mare care si-a incercat norocul in muzica a fost Ronaldinho. „Dintosul” si-a dorit dintotdeauna sa cante, la petrecerile date de vestiarul Barcelonei el fiind responsabil cu momentul artistic.

author avatar
Catalin Dumitrescu
85 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger