AcasăNewsDivort. Elena Basescu a confirmat despartirea de sot

Divort. Elena Basescu a confirmat despartirea de sot

(foto: Twitter/Elena Basescu)

Divort in familia fostului presedinte. Elena Basescu, mezina fostului sef al statului, isi desparte drumul de cel al sotului, Bogdan Ionescu.

Elena si Bogdan Ionescu, pe vremea cand erau casatoriti si fericiti

La patru ani de cand isi uneau destinele si apoi petreceau intr-un decor de poveste, cu sute de invitati, multi dintre ei nume cunoscute din sfera politica, despre Elena Basescu si Bogdan Ionescu s-a aflat ca au ales sa se desparta.

Vestea si-a gasit confirmare seara trecuta, din directia fostului europarlamentar. Tanara Basescu a decis sa posteze pe contul sau de Facebook un mesaj comun, semnat de ea si barbatul cu care a fost casatorita vreme de patru ani, mesaj prin care precizeaza ca mariajul va fi desfacut pe cale notariala. Ceea ce s-ar traduce prin de comun acord, prin intermediul celei mai simple proceduri la care pot apela doi soti care vor sa mearga pe drumuri separate in viata.

Postarea prin care se confirma ruptura mariajului celor doi tineri suna astfel:

„Familia Ionescu – Basescu, de comun acord si de maniera amiabila, a decis sa puna punct casniciei incepute in 2012. Separarea se produce prin procedura notariala. In acest moment, locuim deja separat.

Speram ca reprezentantii mass media vor da dovada de intelegere si vor respecta intimitatea si dreptul la viata personala ale fiecaruia dintre noi.

Acesta este singurul comentariu pe care il vom face pe acest subiect.

Bogdan Ionescu si Elena Basescu”

Va amintim ca nunta celor doi a avut loc in septembrie 2012. La un an de la cununia Elenei cu Bogdan Ionescu, cunoscut in sfera mondena drept Syda, noua familie avea un alt motiv de bucurie. Tinerii deveneau parinti pentru intaia oara. Dupa ce frumoasa Sofia Anais a venit pe lume, la finele lui ianuarie anul trecut s-a nascut si Traian Jr., cel de-al doilea copil al cuplului.

sursa foto: Facebook/Elena Basescu

author avatar
Cristina Stefan
700 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger