AcasăNewsDitamai avionul a ramas fara hartie igienica in timpul unui zbor maraton....

Ditamai avionul a ramas fara hartie igienica in timpul unui zbor maraton. Ce solutie au gasit membrii echipajului!

Un avion al uneie dintre cele mai cunoscute companii aeriene din lume a ajuns intr-o situatie greu de imaginat – au ramas fara hartie igienica, taman in timpul unei curse pe o distanta considerabila!

Chiar daca membrii echipajului aeronavei United Airlines au gasit rapid o solutie la indemana, oferindu-le pasagerilor care au ales sa foloseasca grupul sanitar de la bordul aeronavei servetele (cu insemnele companiei) au fost si calatori nu tocmai multumiti de situatie. Ba mai mult, unul dintre ei a pozat o cutie cu servetelele plasate strategic in toaleta avionului, cu explicatia trecuta cu marker „hartie igienica”.

Nu se stie cati dintre pasageri au renuntat sa mai mearga la baie dupa ce au aflat ca nu gasesc acolo hartie igienica, ci servetele, si cati au tratat cu umor intreaga situatie. Mai ales ca zborul de la San Francisco la Londra, capitala Marii Britanii, a durat nu mai putin de 11 ore, conform Daily Mail. Cert este ca barbatul care a descoperit situatia, cand a folosit grupul sanitar, a considerat ca asemenea eroare nu poate fi iertata. Si a postat fotografia cu dovada pe internet.

Sursa foto: facebook.com-unitedairlines/captura Daily Mail

384 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger