AcasăNewsDistrus de durere, Gica Popescu a ajuns la Calafat, in ziua inmormantarii...

Distrus de durere, Gica Popescu a ajuns la Calafat, in ziua inmormantarii tatalui sau

Gica Popescu

Fostul international, eliberat temporar din detentie, pentru a participa la inmormantarea parintelui sau, a ajuns, joi dimineata, la Calafat, orasul natal. Vizibil afectat de pierderea tatalui, Gica Popescu este sustinut in permanenta de sotie, de cumnatul Gica Hagi, dar si de fostii colegi din lumea fotbalului.

Gica Popescu

Insotit de Luminita, sotia sa, Gica Popescu a ajuns, in urma cu doar cateva ore, la casa familiei, in Calafat. Durerea fostului capitan al nationalei este imensa, stiut fiind faptul ca era foarte apropiat de tatal sau, Constantin popescu. La locuinta familiei indoliate s-au adunat, inca de la primele ore ale zilei, rudele si apropiatii fostului jucator. Ii sunt alaturi si Gica Hagi, dar si Dan Petrescu.

Gica Popescu a primit o invoire de 24 de ore, pentru a-l conduce pe ultimul drum pe parintele sau. Constantin Popescu a decedat in noaptea de luni spre marti, la varsta de 71 de ani, in urma unui infarct. Popescu trebuie sa se intoarca in penitenciarul Rahova vineri dimineata. Fostul fotbalist a fost condamnat la trei ani, o luna si 10 zile de inchuisoare, in „Dosarul Transferurilor”.

293 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger