AcasăNewsDistractie maxima sau inconstienta? Aquapark-ul de pe santier! (VIDEO)

Distractie maxima sau inconstienta? Aquapark-ul de pe santier! (VIDEO)

Cativa tineri din Rusia au gasit metoda ideala de a se racori si de a se distra fara a da o caruta de bani pe biletele de intrare in parcurile acvatice. Astfel, un excavator si o groapa plina cu apa, pe un santier in lucru, au fost tot ce le-a trebuit baietilor intr-o zi torida.

Imaginatia tinerilor nu cunoaste limite, mai ales cand este vorba de distractie si de adrenalina. Astfel, cativa rusi au transformat un santier intr-un mini aquapark, iar intr-o pauza de lucru au decis sa se racoreasca folosindu-se de ceea ce au in propria „curte”.

Asadar, s-au urcat in cupa excavatorului si, in timp ce unul dintre ei manevra „monstrul”, ceilalti au uitat de orice grija balacindu-se intr-un mare stil. Ce-i drept, probabil ca niciunul nu a luat in calcul si posibilitatea unei manevre gresite care ar fi putut duce la o tragedie, insa au avut noroc, asa ca nu au intampinat niciun fel de probleme. Imaginile spun tot.

author avatar
Alina Costache
467 afisari
Zenville

Ultimele știri

Burduja, despre întâlnirea cu Iohannis, de la Cotroceni: „Nu este o chestiune neobişnuită” – VIDEO

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, a oferit câteva detalii despre discuția pe care a avut-o, zilele trecute, cu președintele Klaus Iohannis, la...

Vara începe „în forță”! La ce valori vor ajunge temperaturile zilele următoare. Șefa ANM: „Înseamnă deja pragul unei zile de caniculă”

A început luna iunie, prima lună de vară din calendar. Iar din câte indică temperaturile sâmbătă, în multe zone ale țării, deja se poate...
proger