AcasăNewsDistanțarea altfel: manechine la mesele restaurantelor

Distanțarea altfel: manechine la mesele restaurantelor

Patronul unui restaurant lux din Statele Unite a plantat manechine pentru a umple locurile goale din local. Redeschiderea este programată pentru 29 mai.

Pentru a umple golul impus de distanțarea socială între clienți, Patrick O’Connel, proprietarul unui restaurant clasificat 3 stele în ghidul Michelin (situat în Little Washington – în apropiere de Washingtion DC) a decis că pe scaunele neocupate vor sta manechine, aranjate ca niște cupluri, pentru a păstra compania cu clienții în carne și oase.

“Am ales stilul vestimentar “anii 1940” , costume pentru bărbați și rochii de seară pentru femei. Mi-au plăcut întotdeauna modelele, nu se plâng niciodată de nimic și este foarte distractiv să le îmbraci așa cum le vrei tu. Abia așteptăm să vedem oameni. Dar nu toți trebuie să fie oameni adevărați”, a declarat Patrick O’Connel la CNN, precizând că recuzita i-a fost furnizată de un teatru din regiune. “Când am aflat despre proiectul restaurantului, ne-am gândit că este o modalitate foarte bună de a menține distanțele de siguranță între clienți. Prin urmare, am profitat de ocazie pentru a colabora cu ei și a participa la redeschiderea lor”, a spus directoarea teatrului Signature, Maggie Boland.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
324 afisari

2 COMENTARII

  1. Ma asta e frumos asa ca nu respira. Vorba la marinii dusi in Afganistan si ai intreaba la un momentdat o fotoredactora tot asa una proasta ca la noi. E si cum e asa ca trageti in tinte usoare? La care un marin, da numa ca spre deosebire de tintele din America tintele aste trag in noi….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger