AcasăNewsDisperarea lui Iohannis

Disperarea lui Iohannis

Primarul de la Cotroceni nu are nicio jenă în a-și construi campania pe tragediile altora

„Azi dimineață am primit un mesaj cutremurător, care m-a înstristat foarte mult. Îmi pare foarte rău”, spunea sâmbătă Klaus Iohannis, la întâlnirea cu liberalii, la Iași. Se referea la tragedia din Ialomița, soldată cu 10 morți și șapte sau opt răniți grav. Nu cred nici măcar un cuvânt. Este o minciună imensă și mitocănească. Având în vedere rânjetele de satisfacție când vorbea despre preluarea guvernării de către liberali, după moțiunea de cenzură, n-ai zice că ziua i-ar fi fost întristată de moartea a opt femei, mame, care, dacă datele sunt exacte, au lăsat în urmă 20 de copii orfani. Și apoi, nu avea cum să-i pară rău din moment ce a folosit drama uriașă pentru a-și face campanie.

Primarul de la Cotroceni nu are nicio jenă în a și construi campania pe tragediile altora

Nici în cazul Caracal cetățeanul Iohannis nu s-a abținut. Cinismul lui a izbucnit prin toți porii, mutând centrul de greutate pe incompetența guvernului și reproșându-i Vioricăi Dăncilă că nu a luat nicio măsură concretă pentru ca astfel de tragedii să nu se mai întâmple. Nota bene: o a doua tragedie similară nu s-a produs, dar Iohannis vorbește despre ea. Să ne așteptăm să apară, ca măcar declarația să fie justificată?

PSD este de vină

Dacă ar fi avut cea mai mică intenție de a se apleca asupra adevărului, Klaus Iohannis ar fi constatat că drumul pe care s-a produs accidentul din Ialomița nu avea cum să stea la baza producerii tragediei. Nu era în lucru, nu avea circulație restricționată pe un singur sens, nu prezenta gropi sau denivelări. Cauzele producerii accidentului sunt cu totul altele și se află încă în cercetarea organelor de anchetă. Dar în condițiile astea nu mai avea cum să dea vina pe PSD pentru lipsa infrastructurii. Complet ilogic ceea ce susține primarul de la Cotroceni, dar numai bun de fructificat în cea mai mizerabilă campanie electorală pe care România a cunoscut-o. Zece oameni au murit și alți șapte sau opt sunt răniți grav din cauza PSD-ului, care nu a construit autostrăzi.

Social democrații sunt repetenți la replici

Dacă accidentul ar fi avut loc pe Dunăre, iar persoanele ar fi fost îmbarcate pe o navă de pasageri, tot PSD ar fi fost de vină pentru că nu a lărgit cursul apei și nu a organizat cursuri de înot pentru eventualele victime. După cum PSD este de vină și pentru că cele opt femei decedate erau nevoite să facă naveta la București pentru a-și câștiga pâinea, căci social-democrații nu le-au creat locuri de muncă lângă casă. Nu știu exact cum se numesc asemenea exprimări ale gândurilor, dar cred că trebuie să fie printr-un curs de psihiatrie vreo definiție pentru asemenea manifestări.

Lipsit de scrupule

Și accidentul din Ialomița, dar și nenorocirea de la Caracal, nu au fost privite și abordate de președinte la realele dimensiuni ale unei tragedii umane. Modul acesta, de a trage beneficii de pe urma dramelor, denotă disperarea cetățeanului Iohannis de a câștiga, în orice fel și cu orice preț, cel de-al doilea mandat.

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagludovic orban title=Ludovic Orban data wpil keyword link=linked>Ludovic Orban<a> vocea a doua a disperării

Bagă fără nicio jenă în oala sloganurilor și discursurilor orice fapt mic sau trist, călcând totul în picioare, numai să-și poată ataca adversarul. Și nu pe toți, ci numai PSD, ca și cum acesta ar fi singurul contracandidat. În felul acesta, Klaus Iohannis se dă de gol că se teme de social-democrați mai mult decât de ceilalți.

Ce misiune are?

De când a început Klaus Iohannis să iubească România atât de mult încât să țină morțiș la funcția de președinte? „Adevărul este că Iohannis nu s-a gândit doar din anul 2001 la ocuparea fotoliului de la Cotroceni, el fiind pregătit, de către emisari ai Germaniei, pentru un rol la vârful politicii româneşti încă de pe vremea când România era condusă de Nicolae Ceauşescu. Relevantă este, în acest sens, discuţia pe care a purtat-o cu nişte colegi profesori într-o delegaţie la Cluj Napoca. Atunci, în vara anului 1989, întrebat fiind de colegi de ce nu emigrează în Germania, ca majoritatea saşilor sibieni, profesorul de fizică Iohannis Klaus Werner a afirmat că regimul comunist o să cadă în curând, lucru de neconceput de către românii de rând! Doar o persoană bine informată din exterior putea să ştie de proiectele care se urzeau în laboratoarele occidentale. Totuşi, neîncrezători în premoniţia lui Klaus, interlocutorii au insistat, întrebându-l de ce nu emigrează, urmând să revină dacă într-adevăr Ceauşescu o să fie înlăturat de la putere. Răspunsul a fost sincer şi tranşant: „Nu pot, fiindcă am misiunea mea aici!” (Marius Albin Marinescu – Revista „Justițiarul”). Ce misiune? Și la ordinul cui, căci nu pare a veni de la români după cum se desfășoară lucrurile?

PSD, văduvit de inspirație

Vina pentru PR-ul nesimțit al Iohannis nu aparține acestuia. Cred că mai degrabă PSD-ului, care a mizat mereu pe muza moale a noncombatului. La atacurile lui agresive ar fi trebuit să răspundă pe măsură, cu „Hoțul de case”. Cine spune „Corupția ucide”? „Hoțul de case”! Fără replici pe măsură a prins și sloganul „Muie PSD”, considerat de Iohannis drept opțiune politică și însușită de PNL și restul opoziției. Și tot fără replici usturătoare s-a infiltrat și sintagma „Mafia PSD”, stigmat de care social-democrații nu mai au cum să scape. În stilul acesta, întorcând mereu și celălalt obraz, PSD nu ar mai trebui să se mire că este de vină și pentru că Gherghina de nu știu unde a avortat acasă. Unu, pentru că nu avea spital regional la dispoziție și doi, pentru că medicii au fugit din țară pentru că PSD și-a bătut joc de ei cu salariile. Și chiar dacă nu e adevărat, ce bine dă asta în disperarea lui Iohannis, zisă și campanie! Ce dacă Gherghina e o țărancă proastă care si-a facut singura avort, Iohannis își face treaba cu ea.

author avatar
Valentin Boeru
3.863 afisari

51 COMENTARII

  1. Totul pentru victorie,totul pentru propasirea stapanilor Coloniei.Noul guvern al ranjitorului va fi mult mai dur decat cel vechi,va fi implementat,pas cu pas,programul de dezvoltare economica al Coloniei in favoarea noastra,a celor din UE si USA,asa sa ne ajute imparatiile.

  2. Lasati-l pe wernwer in pace, el e febletea romanilor de pe ambele parti ale Carpatilor.
    Asa ca, il vor vota din nou si vor lua deindata pozitia capra !!!

    • Crezi ca toata lumea se prostitueaza ca tine si behaie in pozitia capra pentru un pumn de copeici ?

      • Hai marsh, individ cu fixatii mintale! Te intreb pt curiozitatea personala ai vreo legatura cu Romania? Cu traditiile ei, cu credinta ei stramoseasca pt care a curs mult sange? Oi fi vreun globalist apostat…

  3. ati uitat de ciuma rosie psd, infractorii de partid care incearca sa scape de puscarie cu orice pret, chiar cu riscul eliberarii din puscarie a zeci de mii de violatori, criminali si pedofili….

    • Am uitat poate ca eroii acestei tari au murit degeaba in ultimii 2000 de ani, ca degeaba au luptat sa existe acest stat si popor. Un popor de idioti, care pe un criminal ca Sora, ce a avut toate beneficiile si avantajele comunismului, il scoate erou. Un popor ce si a trădat străbunii, glia si vorba. Un popor ce nu are coloana vertebrală si este prostit de sloganuri pro Europa. Daca imi pare rau de ceva, imi pare rau ca idiotul ala de Iliescu, nu a vândut icral ul in 91, ca poporul asta sa fie si chiriașul stăpânilor, nu doar slugile fara pic de creier ce omoară tot ce este românesc, pentru niste multinaționale criminale. Sa vina PNL ul repede, sa schimbe legea pamantului, ca sa poată fi cumpărată România cu totul. Ca la cat de idioti sunteti, va vindeți, copii, mamele, bunicile si nevestele pe un euro

    • Boerule , ai avut 3 zile la dispozitie pentru un articol , asta e tot ce poti livra ? Pe zi ce trece te afunzi in ceata si cobori stacheta , disperarea nu este in tabara lui Iohannis , disperarea este in tabara care plateste lautarul sa-i cante melodiile de adio . Amicul care iti publica articolele din ” National ” in ” Justitiarul ” din Sibiu are o decizie de la CNSAS , a candidat la primaria Sibiului , a intrat cu Iohannis intr-un razboi de uzura , a contestat fiecare decizie a primarului Sibiului , recunoaste ca a fost alcoolic ” Nu am negat niciodata alcoolismul meu , pe care l-am recunoscut public pe un post national de televiziune si in publicatiile pe care le conduc ” , a fost internat intr-un centru din judetul Sibiu patronat de Consistoriul Evanghelic , a fost operator de cinema , bibliotecar ca sa nu mai pomenim si de” Rahova „, ” Lucescu ” , ” Oprea ” , ” Paula ” , ” Codruta ” sau „popa” de la botezul din 21-05-1980 , ” parintele ” Luca Mihail . Spune-mi cu cine te aduni ca sa-ti spun cine esti . Cat despre Gherghina , nu avea cum sa ramana gravida atata timp cat isi inmuia cu buzele creionul chimic .

        • Ai dreptate , rasfira-te pana la Gregoriopol , ca oricum o faci de pomana ….hihihihihihi

          • Rusofilule mascat, esti oligofren și joci cel mai prost rol de aici, cel al postacului independent.

          • Gaspadin Kostya , iti canti kazaciocul si arunci pisica moarta in gradina vecinului ? Ba , tu esti sanatos la streasina acoperisului , ai toate tiglele pe bombeul sopronului ? Te-am avertizat sa nu mai iei pastilele cu mitilic , uite cum te incurci in minciuni , rusofilule DEmascat .

      • Tu il, disculpi pe s Bovinus Joiannis? Ce a facut bun asta pt Romania/ Individul care joaca teatru la fiecare aparitie, care joaca rolul credinciosului cand intra intr-o biserica (si o face doar a amagi prostimea) Esti maculat si spiritual mort.

  4. ” Ei tac ca niste prostani si zic -mai arde-ne una sefule ” Se stiu vinovati si stiu ca merita suturi , d-aia tac chitic .

    • Afla Livia, ca si tu esti vinovata! Si liberalii si noile partide antiromanesti, 90% din romani sunt vinovati! Pt ca au preferat izolarea unitatii de actiune, divizrea in partide, partidulete, ONGuri, gruri religioase sectare, sunt vinovati pt lipsa de reactie fata de actiunile antinationale ale partidelor si parlamentarilor, ale SRI, MAI, mass media.

  5. Kostya , ai limbarita ? Ba esti anonim , ba esti vicontele de Rabnita , ba te dai fraudat . Ba , talambule , lasa postaceala jalnica si apuca-te de munca cinstita , latri ca proasta la luna de pomana prin Cotidianul si National cersind injuraturi . Nu te doare buricul degetului cloncanind non-stop ineptii hazlii demne de cascadorii rasului ? Crezi ca mai ingrasi porcul in ziua ignatului ?

  6. Mircea Morariu in Adevarul .ro despre motiunea de cenzura : ” Nu am nici cea mai mica indoiala ca pesedistii isi vor juca pana la capat ULTIMA SANSA . Vor lua masuri draconice , vor face tot ceea ce le sta in putinta spre a preveni absente , dezertari , rasturnari de ultim moment ale situatiei , repozitionari . Cainii de paza ai partidului , indiferent ca se cheama Mihai Fifor , Lia Olguta Vasilescu , Serban Nicolae , Iordache , Nicolicea se vor comporta asemenea unor buldogi pregatiti sa ii sfasie pe toti cei care NU VOR DANSA , precum le-a cerut sa o faca , cu vocea ei FALSA , MINCINOASA , cea care este INCA sefa partidului . Numita Dancila Vasilica Viorica . ESTE INDUBITABIL CA IN TABARA PUTERII DOMNESTE SPAIMA . SPAIMA NEANTULUI . A NIMICULUI . Explicabila prin faptul ca pesedistii sunt constienti de realitatea ca , asa cum admitea cu luni in urma unul dintre lideri , FARA PSD SI FARA PUTERE NU AR FI NIMIC .”

      • Sandele , plimba sandaua si cheama infirmierii de la Dilibau sa-ti schimbe carpele , sa vezi cum iti piere cheful de ras cand vei primi o roaba de pumni in cap si o mitraliera de spituri in torpedou ca ii deranjezi de la program

    • Esti platit la numarul de postari , sefii tai stiu ca esti pacient si in evidentele sectiei de neuro-psihiatrie ?

  7. 1. Anuntul premierului Dancila privind rectificarea bugetara dupa motiunea de cenzura incalca legea . Toti parlamentarii PSD au fost dusi la Dancila sa le dea bani , SPAGA DIN BANI PUBLICI . MITA PE FATA ! DANCILA RISCA PUSCARIA PENTRU A-SI SALVA CAMARILA ! Citu si Ponta DENUNTA INFRACTIUNEA DE A DA BANI DIN BUGET PENTRU VOTURI ! 2. ” Nica si Ciot , propunerile lui Dancila , NU AU FOST LUATE IN SEAMA DE SEFA COMISIEI EUROPENE . ROMANIA RISCA SA RAMANA FARA COMISAR EUROPEAN ! „

  8. Acolo e treaba politiei primarilor si celor de la drumuri. Slobodzia e un cimitir viu.Sa nu pui ti cauciucuri parapeti delimitatoare scuaruri si jaloane- acolo se afla adevaratii asasini. Politicienii raman doar niste simpli coasasini indiferent de partid. Acolo mor de decenii romani. Plavanu doar marcheaza impotenta organului comun.

  9. Cantareata Laura Stoica a murit pe ulița B-Urziceni din jud Ialomita la 60 km de Slobodzia. Vi se pare deja vu?
    Ie deja vu…

  10. Da , ba Giuliani , da ce-are sula cu prefectura ? Cine trebuie sa se ocupe de autostrazi , sa puna parapeti , cauciucuri , scuaruri si jaloane ? In sarcina cui intra aceasta responsabilitate , a guvernul sau administratiei prezidentiale ? Tu ce crezi ? Iohannis e de vina ca te-ai nascut prost si ca guvernul nu acceseaza banii din fondurile europene alocati pentru construirea de autostrazi ( nu merge cu parandaratul si sunt sub lupa OLAF ) ? Stai jos , iar te-ai facut de cacao , nimic surprinzator , la tine a devenit deja-vu , talambule !

    • Da labagii pdl care se ascund acum sub tutela plavanului PenaNaList din 7 case =5 pe viitor 4 case, de ce nu au facut acum 10 ani autostrazi?Taietorii de fonduri Pnl se ascund dupa cutitele stramosilor Pnl ce taiau gaturile romanasilor taranii flamanzi de la 1907 sau a profesorilor cu salarii taiate in anii 40 de ai cautau bietii legionari prin gari sa-i intrebe de bani romanilor nedati de 6 luni… Evident doar gura de voi plavane si.. Taieri sau resuscitari orgasmice… Vorba debilului Catarama-trebuie taiat in CARNE VIE banii la buget si la bugetari…
      Mai pupați-ma in cur pana va adaptati voi istoria dinainte de a va inscrie din moft in Pnl pt a taia sau pt a va ascunde de justitie ca Boc sau Aroberta sau a staza in viermele neomarxist jidovist ca Ben si ai lui.

      Mucles.
      Vezi daia imi anulez votul!Apoi jignirile nu-ti afunda cunostintele ci doar nasul ?…

  11. Guvernul PSD , nici o reactie fata de interventia Budapestei in economia Romaniei ! Ungaria extinde in aproape tot vestul Romaniei programul de sprijinire a fermierilor maghiari .

  12. Mucles. Sa vedeti cand o sa apara despre Petrov si restul ambasadorilor injidoviti sa vedeti plavane istorii… demiteri, liberalism si vot… ehihihi

    • Giuliani , admiram la tine ca nu esti doar ” inteligent ” , esti si fudul . Baga mare , sa te rada si curcile !

      • Razi pe voturile voastre deja unele sondaje va da prosti asta prost. In rest ramane cum am spus ca e doar purulea adevar.

        • „Va da prosti asta prost” , ” puruLea ( ? ) adevar ” ? Marsh la scoala , chiulangiule analfabet ! Cum dreaqu mai ai tupeul sa postezi , babuinule ?

          • „Analfabete ? „Multumesc la fel , te-am pupat cu curu , baga-mi un MUAH senzual …hihihihihi….Ceva matanii cu fruntea la buric n-ar fi revigorante , perversule ? Pentru toti romanii de pretutindeni baga niste menuete duioase de Prokofiev la flautele zbarlite cu gusa , asa cum repeti prin gara Tiraspol , vuvuzea stalinista ! Ai tupeu , javra , te-ai facut stapan pe publicatiile romanesti , iti taiem noi macaroana curand , pramatie !

  13. Ar trebui sa va numiti partidul istoric Taietorii Liberi Nationali… PtuNelule…

  14. Ce incredere sa ai in Rudolf ? Nu e ala care a luat mita de la romani sub umbrela lui Trump ? Stai sa vedem ” gogosile ” , cine e vinovat o sa plateasca , pana atunci MUCLES , nu vindem pielea ursului din padure la primele salve fasaite !

  15. O sa vedem… O sa vedem contractele cu statul ale domnului Chizdanstin & Co… Poate Donald ne istoriseste ceva si despre rolul lui Gorden trimisul jidencuti Neuland din structura cu tanti Killary ca nu vroia schimbare prin cel 2 mil….chipurile voturi furate de deep state – ul american sa maschez coruptia endemica american-romana?
    Dixit!
    – sa folosesc si un latinism dupa un tiganism sa fim fair cum cere internationala…

    • Nu te saturi potaie de latrat ? Ti se trage de la raie ? O sa te scoata in suturi mancurtii din Transnistria , infestezi toata comunitatea .

      • Mai sunt multi prosti ca tine la unitate ce trage doar fumigene fara sa vaza de sfarleaza?

  16. Hihihi ce doare vanga si limba anacronicului paranoid liberal bipolar intre ieri si azi .

  17. Hihihi , a sosit Molotovu , te duce la Dilibau , Giulica ….hihihihihi , tot sa pui la bataie limba si vanga cu Napoleonii colegi de salon ….hihihihihi

  18. Mesajele de mai sus nu sunt recomandate:
    -gravidelor din pnl
    -copiilor din pnl
    -handicapatilor pnl
    -debililor pnl
    -schitzoizilor pnl
    -celor pnl limba scurta
    daca suferi greturi
    CRIPTOMARXISTILOR CU AERE LIBERALE
    etc

  19. Ba Sulla cu Prefectura tre unite pin o autostrada largareata precum pisda peneleața… Ehi… Hihihi?

  20. Agentului cu pervesiuni id 55413,
    Domnisoara,
    Nu stiam ca nutresti respect pt astfel de pervesii.
    Sunt convins ca daca imi vezi sarpele fara clopotei o sa-ti piara curajul direct la zambet la coltiul guri, curaj de haita cum anticipam…
    ps
    Asa sunteti toate apoi rositi si fugiti nebunatecelor…

  21. De fapt , eu NU sunt Giuliani , sunt CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , activ si pe facebook , chiar as dori sa ma contactati sa vedeti si dumneavoastra , romanii , cine este vuvuzeaua savuskineza care haleste non-stop polonice cu govno in publicatiile romanesti si nu se mai satura ! Recunosc , sufar de bulimie !

  22. Ai cumva si rude in Franta rude cu Napolein este? Esentiall cititi:
    ora 15:52
    sî…dati la vot!
    dati la bot!
    Mane… La Slobodzia Caracal sau Cluji poate dai tu..
    ortu popi…
    Doamne ajuta!
    Or
    Doamne fereste!
    Alegerea va apartine domnisoare.

  23. Recunosc , de fapt , eu nu sunt Giuliani , sunt CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , ACTIV SI PE FACEBOOK , CHIAR VA ROG SA MA CONTACTATI , SA VEDETI SI DUMNEAVOASTRA , ROMANII , CINE ESTE VUVUZEAUA SAVUSKINEZA CARE HALESTE NON-STOP POLONICE CU GOVNO IN PUBLICATIILE ROMANESTI !

  24. Dupa comentariile postate, estimez ca multi isi sapa singuri groapa, aparand niste conceptii care nu au nicio legatura cu Dumnezeu, cu Legea data de EL.Mai este putin, nenorocitilor, si veti cadea in neant, mutenia va va stapani, pt ca vi se va lua libertatea sa mai vorbiti, sa ganditi…Sunteti toti stapaniti de rau si rau va va fi stapan

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger