AcasăNewsDisparitia Elodiei: Declaratie surprinzatoare a psihologului care a vorbit cu fiul avocatei...

Disparitia Elodiei: Declaratie surprinzatoare a psihologului care a vorbit cu fiul avocatei si al politistului Cioaca

Elodia Ghinescu a disparut fara urma in august 2007

O noua ipoteza in cazul disparitiei avocatei din Pitesti a iesit la lumina, odata cu continuarea audierilor in procesul in care sotul acesteia este judecat, fiind acuzat de uciderea Elodiei Ghinescu. Un psiholog criminalist din Arges sustine ca baietelul avocatei disparute si al politistului Cristian Cioaca ar fi fost invatat sa dea anumite raspunsuri la intrebarile ce vizau acest caz.

Elodia Ghinescu a disparut fara urma in august 2007

Astfel, in fata instantei, psihologul criminalist de la IPJ Arges ar fi povestit cum a ajuns sa stea de vorba cu fiul celor doi, avand acordul politistului sa discute cu baiatul. Se intampla la o luna dupa ce fusese anuntata disparitia avocatei, in 2007. Conform stirileprotv.ro, la acea vreme copilul avea trei ani si din raspunsurile pe care micutul le-ar fi dat specialistului ar fi reiesit micutul resimtea lipsa celei care i-a dat viata.

Surprinzator este, insa, altceva. Si anume faptul ca, potrivit sursei citate, in momentul in care psihologul ar fi inceput sa il intrebe pe baietel despre mama lui, pustiul ar fi spus ca a plecat de acasa si ca nu stie cand revine, parand sa ofere raspunsuri-sablon in acest sens, pe care le-ar fi invatat inainte de discutia cu expertul in Psihologie.

Politistul a negat, insa, aceasta ipoteza. Cristian Cioaca este acuzat ca si-ar fi ucis sotia, disparuta fara urma de la domiciliu, in urma cu sase ani. Precizam ca, in ciuda cautarilor, nici pana astazi nu a fost gasit cadavrul Elodiei Ghinescu. Cioaca a fost arestat preventiv in decembrie anul trecut.

1.219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger