AcasăNewsDispar mii de posturi. Explicatiile ministrului de Finante

Dispar mii de posturi. Explicatiile ministrului de Finante

Greu mai gaseste ministrul Teodorovici un executant ca Ionut Misa!

Planul guvernantilor vizand reforma administratiei centrale – considerata a fi supraincarcata – presupune ca vor disparea in jur de 4.000 de posturi vacante, cele mai multe la ANAF, din cate rezulta dintr-un proiect anuntat de Ministerul Finantelor.

„Este vorba si de posturi bugetate si nebugetate. (….) Administratia, cel putin cea centrala, este supraincarcata si vedem in economie efectul. (…) Sunt foarte multe blocaje si prevederi legale care ar trebui sa se schimbe in beneficiul economiei si nu se schimba. (…) E un prim pas acela de a taia acele posturi vacante. (…) Ministerele si-au retinut posturile care erau deja lansate pentru procedura de concurs”, a lamurit ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, intr-o interventie telefonica la Antena3. Oficialul din Executiv a confirmat ca este vorba de posturi vacante, „dar efectul poate fi si acela de disparitia unor functii de conducere in special”.

Mai multe despre proiectul de hotarare publicat vineri pe site-ul Ministerului Finantelor aflati AICI.

author avatar
Andrei Coman
224 afisari

1 COMENTARIU

  1. Surule, vezi ca personalul și cadrele medicale mor lucrând sau mor la lucru. Adu cadre ca între Balaci, Cotabita, Prodan, Busu, Gyuri, Bombo sau dansatoarea de azi, e o ruleta ruseasca de cine vine dacă vine cum vine primu … Dacă mai scoți s-ar putea sa te resusciteze vecinii de la bloc dacă nu ajunge domnișoară cu coasa ☠ ✝️ prima.. .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger