AcasăNewsDisidentii lui Vlad Moisescu pregatesc un nou partid liberal!

Disidentii lui Vlad Moisescu pregatesc un nou partid liberal!

Pentru ca in PNL li s-au inchis cam toate usile, contestatarii lui Crin Antonescu  lucreaza acum la un nou proiect de dreapta.

Andrei Chiliman si Vlad Moisescu iau in calcul infiintarea unui nou partid

Presedintele PNL a avut grija sa-si izoleze adversarii. Dupa un Congres in care vocea ”disidentilor” aproape ca nu s-a auzit deloc, situatie speculata de Crin Antonescu, liberalii  nu exclud posibilitatea unei scindari.

PNTCD –ul lui Aurelian Pavelescu s-ar putea topi in viitoarea formatiune liberala

Comentata pe holuri in timpul Congresului, miscarea  este minimalizata de apropiatii liderului PNL, acestia explicand ca impactul asupra partidului va fi nul.

Subordonatul lui Chiliman, Bogdan Pitigoi a inregistrat in doua zile mai multe marci de partide liberale

”Cei care doresc acum sa plece s-au pozitionat de ceva vreme in afara partidului. Oricum nu mai contam pe ei,  deci nu vad care este pierderea”, a afirmat un lider PNL.

”Vechea garda” de la Sectorul 1 vrea sa dea lovitura cu un nou partid liberal

De partea cealalta, sustinatorii  ”disidentilor” declara sus si tare ca proiectul pus pe hartie de Vlad Moisescu , fostul lider al PNL Sector 1, este unul mai mult decat ambitios.

Miscarea Romania Liberala, Partidul Conservator Liberal, Actiunea Liberala si Partidul Liberal Conservator, doar o parte dintre formatiunile inregistrate de Pitigoi

”Vorbim de o formatiune autentica de dreapta,  o alternativa puternica la partidele parlamentare. Se va adresa, in principal, electoratului care nu rezoneaza cu actualii lideri politici”, ne-a precizat un liberal din ”vechea garda” de la Sectorul 1, mentionand ca la viitorul partid ar urma sa adere PNTCD, aripa Aurelian Pavelescu, dar si nume importante din PDL.

Cum miza mare sunt democrat-liberalii,  ”disidenti” asteapta sa vada care va fi deznodamantul Conventiei Nationale a PDL, inainte sa lanseze noul partid.

Au cel putin zece variante in plic

Ca gruparea de la Sectorul 1 se gandeste de mult sa se desprinda de partid o demonstreaza si  rapiditatea cu care, la sfarsitul lui 2012, Bogdan Pitigoi, directorul de investitii in Primaria condusa de Andrei Chiliman, a inregistrat la OSIM 13 marci de partide liberale. Astfel, Miscarea Romania Liberala, Actiunea Liberala, Partidul National Liberal-Conservator, Partidul National Conservator, Partidul Conservator Liberal, Partidul National Roman, Miscarea Liberala etc au devenit ”proprietatea” subordonatului primarului Chiliman. La schimb, Pitigoi a fost obligat sa scoata din buzunar aproximativ 15.000 de lei, reprezentand taxele percepute de OSIM. Desi planul lor este foarte bine pus la punct, ”disidentii” nu se expun deocamdata, asteptand sa fie exclusi din partid de Crin Antonescu pentru a putea poza ulterior in victime.

[poll id=”456″]

author avatar
eNational
2.530 afisari

2 COMENTARII

  1. SAU S-AR PUTEA CONTOPI CU /IN PDL !!!.CA AU LEGATURII DE BISNIS SI ALTE MAGARII ILEGALE FACUTE&SUSTINENEREA LUI BASESCU

  2. Bai aceasta”veche garda”a PNL-ului sect.1,stati in banca voastra si nu va mai imbatati cu „apa chioara”sa rupeti voi PNL-ul!….v-a pus PATRICIU si CATARAMA sa rupeti iar PNL-ul?….este pacat ,mai ales ca acum este pe val,v-o spune un pensionar care NU este pnl-ist!….este clar ca voi santeti de partea lui BASESCU si ati fost tot timpul !….ca si voi ati acumulat averi,care in SUA nu se pot face decat in 100 ani!……santeti niste oportunisti ,nu alta!……

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger