AcasăNews"Disidentii din PNL" l-a lasat cu fundul in balta pe Daniel Chitoiu

„Disidentii din PNL” l-a lasat cu fundul in balta pe Daniel Chitoiu

Numit de Crin Antonescu presedinte interimar la sectorul 1, Daniel Chitoiu nu reuseste neam sa dea de cap organizatiei.

Daniel Chitoiu nu are nici logistica si nici cadrele necesare pentru a pune pe picioare organizatia care i-a fost repartizata

Razboiul dintre conducerea centrala a PNL si gruparea Chiliman-Moisescu a ajuns la faza pe ace, brice si prize. ”Sediul central al filialei arata de parca au trecut turcii pe acolo”, se plange Daniel  Chitoiu.

Inlaturati de la conducerea filialei, Andrei Chiliman si Vlad Moisescu detin in continuare controlul in sectorul 1

”Eu am fost numit presedinte interimar de trei saptamani, deci la sfarsitul lunii ianuarie, am organizat o sedinta de birou organizatorica acum doua saptamani, cand am constatat ca in sediul respectiv nu mai exista nimic, parca au trecut turcii pe acolo, deci au ars calculatoarele, au rupt firele de la internet, de la telefon”, a mai afirmat liberalul.

L-au legat de maini si de picioare

Situatia prezentata de Chitoiu nu este totusi departe de realitate.  Doar ca versiunea liberalilor din vechea garda suna un pic diferit, acestia sustinand ca omul lui Antonescu nu vede partea plina a paharului. ”Le-am lasat niste laptopuri, dar le-am luat incarcatoarele”, a precizat un fost membru al Biroului Politic de Sector. Ce-l irita insa pe vicepresedintele PNL cel mai tare nu sunt nici firele de internet si nici computerele, ci faptul ca ”disidentii” au plecat cu baza de date si alte documente importante. Mai mult, liderii de zona, considerati motorul unei filiale, nu dau doi bani pe opiniile interimarului, toti fiind oamenii fideli ai lui Andrei Chiliman.  In consecinta, misiunea lui Chitoiu la PNL Sector 1 este de-a dreptul imposibila.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
856 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger