AcasăNewsDiscutii in Parlament privind initierea unei actiuni pentru demiterea presedintelui Traian Basescu

Discutii in Parlament privind initierea unei actiuni pentru demiterea presedintelui Traian Basescu

Traian Basescu ii desparte si ii uneste in acelasi timp pe uselisti

Membrii coalitiei de guvernare vor lua, luni, in discutie initierea unei actiuni parlamentare pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, ca urmare a arestarii fratelui sau, Mircea Basescu.

„In ceea ce priveste modul in care majoritatea parlamentara va actiona in continuare, nu vreau sa spun eu , nu pot sa decid singur, insa cu siguranta luni avem sedinta de coalitie de guvernare si vom discuta inclusiv daca exista sau nu posibilitatea unei actiuni parlamentare. Luni cu siguranta nu o sa ne facem ca nu exista subiectul”, a declarat Victor Ponta, intrebat ce consecinte ar avea asupra presedintelui Traian Basescu arestarea fratelui sau.

 

De asemenea, si seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat zilele trecute ca va face demersuri pentru ca „rapoartele SRI si SPP” privind protectia sefului statului „in cazul vizitelor la clanul Bercea” sa ajunga la Comisile Parlamentare pentru un raport din care sa rezulte daca presedintele a fost sau nu informat.

Mircea Basescu, fratele sefului statului, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat ca ar fi primit 250.000 de euro de la Florin Anghel pentru ca, in urma interventiei sale la judecatori, Bercea Mondial sa scape de inchisoare.

author avatar
Alina Costache
194 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger