AcasăNewsDiscutii Dancila-Tariceanu, inainte de consultarile cu Iohannis

Discutii Dancila-Tariceanu, inainte de consultarile cu Iohannis

Pana sa participe, in calitate de lideri de delegatii ale PSD, respectiv, ALDE, la discutiile post-referendum pe care Klaus Iohannis le continua, miercuri, la Cotroceni, Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu au avut o intrevedere.

Discutiile dintre cei doi lideri ai Coalitiei de guvernare au avut loc chiar la Palatul Victoria, unde liderul ALDE a mers, inainte de a ajunge, in jurul orei 12, la consultarile de la sediul Presedintiei. Si, foarte probabil, au avut ca tema si interimatele de la Justitie, Fonduri Europene si Romanii de pretutindeni, fiind asteptat, de cateva zile deja, un raspuns de la primul om in stat cu privire la propunerile pe care le-a remis sefa Guvernului, dupa Comitetul executiv al PSD.

Runda a doua a consultarilor de la Cotroceni, au inceput de miercuri la ora 11 cu PMP, continua cu ALDE, Grupul parlamentar Pro Europa, cel al minoritatilor nationale, si se incheie cu PSD-ul, delegatia condusa chiar de catre premierul Dancila fiind asteptata sa dea ochii cu primul om in stat incepand cu ora 15.

author avatar
Cristina Stefan
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger