AcasăNews„Discursul lui Iohannis – o înșiruire de lozinci sterile”

„Discursul lui Iohannis – o înșiruire de lozinci sterile”

Ministrul Apărării, Gabriel Leş, afirmă că discursul președintelui Iohannis de aseară s-a întemeiat pe un singur deziderat: puterea. El afirmă că România are nevoie de PSD, partid care a demonstrat de-a lungul timpului că poate guverna, iar „improvizaţii sinistre de tip Pro România” nu pot fi o alternativă.

Foto Twitter

„Nu am auzit un contra-argument viabil, un reproș punctual (la PSD – n.r.). Totul este o înșiruire de lozinci sterile. Cifrele venite chiar de la Uniunea Europeană plasează România pe podiumul creșterii și dezvoltării economice în UE. Românii simt aceste realități în viața de zi cu zi, și totuși se alimentează o psihoză generalizată, lispită de argumente corente, împotriva PSD. Nu puține state din Europa traversează actualmente crize politice cu efecte semnificative asupra actului de guvernare. Observam însă, o diferență fundamentală în ce privește situația din Romînia. Confruntarea politică, viscerală de-a dreptul, nu se consumă în jurul unor proiecte, a unor obiective, a unor idei cu privire la ce ar fi de făcut pentru țară.

Realitățile socio-econimice din țara noastră relevă că politicile de stânga sunt esențiale, chiar dacă unii au încercat să trivializeze inclusiv discursul în cheie doctrinară. A devenit aproape frivol să vorbești astăzi în România de politici de stânga și de dreapta. Nu cred că putem continua așa. Este nevoie de o resetare a jocului. Nu pot concepe ca improvizații sinistre de tip Pro-România să devină o alternativă”, scrie Gabriel Leş pe Facebook.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
128 afisari

3 COMENTARII

  1. Pretinas, lasa-l tu pe comandant in seama noastra. Tu vezi de pirandele alea ca nu mai vin din Suitzland de patrioate si belurile alea ca ne curteaza. Odata se scarmana Putin in cur atinge butonu rosu cu cotu si ce facem?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger