AcasăNewsDiscurs halucinant la o mănăstire din Neamț: „Dacă te-ai vaccinat, ești un...

Discurs halucinant la o mănăstire din Neamț: „Dacă te-ai vaccinat, ești un om mort”. Reacția tăioasă a BOR

manastiremanastirea durau, preot, manastire, durau, neamt, BOR, vasile banescu

Încă o mănăstire din județul Neamț este în centrul unui scandal, după ce un preot a lansat în predica de la sfârșitul liturghiei despre COVID-19 și vaccinul antiCovid-19.

Este vorba despre Mănăstirea Durău, uunde Teodosie Paraschiv le-a vorbit enoriașilor despre Guvernul Mondial creat de extratereștri, despre controlul oamenilor prin cipurile din vaccin și despre magneți la locul injecției. „Te vaccinezi, ți-ai semnat condamnarea la moarte. Să nu vă otrăviți copiii!”, le spune acesta duminică de duminică, sutelor de enoriași.

Potrivit unor înregistrări făcute publice de presa ieșeană, preotul susține că scopul vaccinării este acela de a modifica ADN-ul uman, astfel încât să ne putem conecta la rețeaua 5G, iar cei care se vaccinează își semnează condamnarea la moarte.

„Problema este că aceste civilizații extraterestre sau acești extratereștri nu sunt altceva decât demoni. Înțelegeți? Ei sunt aduși pe Pământ prin tot felul de experiențe. Guvernele primesc tehnologie din partea acestor demoni și caută ca prin intermediul tehnologiei să li se faciliteze venirea în planul nostru tridimensional material. Pentru că ei sunt duhuri. Ei trăiesc în alte dimensiuni. Dar nu pot să se manifeste în lumea asta decât dacă li se creează un mediu.

„Se creează corpuri de om clonate, dar n-au suflet”

Adică, roboți biologici care nu au suflet. De exemplu, se creează corpuri de om clonate, dar n-au suflet. Și-atunci vin demonii aceștia și intră în aceste clone și se manifestă în lumea noastră. De asemenea, cum vă spuneam, inteligența artificială va fi un mijloc prin care acești demoni sau extratereștri, cum vreți să-i numiți, vor să ne controleze pe fiecare dintre noi.

Dacă te-ai vaccinat, ești un om mort. Ți-ai semnat condamnarea la moarte. Pentru că nu sunt vaccinuri, repet. Aveți mare, mare grijă. Și nu lăsați ca să vă fie, cumva, otrăviți copiii. Indiferent ce v-ar spune ei. Dacă vă iubiți copiii, nu-i lăsați. Eu, de aici din fața Sfântului altar, nu pot să predic altceva, încerc să vă protejez”., spune duhovnicul, potrivit reporteris.ro.

Reacția BOR: „Asemenea mesaje razna la realitate, toxice pentru organismul comunitar”

BOR reacționează dur la mesajele anti-vacciniste transmise de duhovnicul Mănăstirii Durău din Neamț și a cerut sancționarea acestuia. „Asemenea mesaje razna la realitate, toxice pentru organismul comunitar confruntat acum cu efectele tragice ale antivaccinismului alimentat de conspiraționism apocaliptic și esențialmente anticreștine, compromit grav nu doar persoanele care le debitează iresponsabil, ci și pe cei ce le răspândesc în diverse medii. Efectul lor este unul total smintitor. Biserica dezavuează ferm aceste mesaje absurde care nu au nicio legătură cu realismul autentic creștin, cu iubirea de semeni, ci doar cu sfidarea unei realități imediate îmbibate de suferință și moarte”, transmite purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu.

În urmă cu câteva luni, Mănăstirea Nechit a fost în centrul unui scandal atunci când starețul Zenovie Grigore le-a spus enoriașilor că oamenii care se vor vaccina trebuie să se aștepte „la boli teribile”, se vor „umple de solzi” pe piele și „vor fi zombi”.

author avatar
Andreea Vlad
972 afisari

7 COMENTARII

  1. Nu confundati ortodoxia cu vasile banescu .El este plantat acolo precum rafila si cercel in PSD.

  2. Bravo parinte, a-ti deschis si dvs. putin ochii la oamenii de prin acele locuri !! A ha ha, ce ppwula in gura le-ati dat la toate oile care s-au vaxinat in cap, adica numai la aia 3 milioane ai lui Matu, ca restul de 1 milion sunt mai smecheri, ei au zertifikate naziste false, stiu ei de ce vreau numai hartia, nu si serurile otrava in corpurile lor !! Bravo parinte, nu incetati sa ii fwuteti in gura pe astia in continuare, pe toti sclavetii regimului nazist in Bukalistan !! Pe restul, lasati-i sa ajunga in Iad, oricum acolo le e locul !! Astia dublu vaxinati in cap toti o sa dea coltul in urmatorii 2-3 ani, de aia arabul ala de Bourla si toti acolitii lui de la Pfizer nu s-au si nici nu se vor vaxina vreo-data in cap, stiu ei ce stiu, serurile otrava sunt numai pentru prostii din popor, ei trebuie sa ofere numai carnea de tun, si atat !! Slavit fie numele lui Dumnezeu, parinte !!

  3. Un cretin rătăcit în sutană cu numele Teodosie Paraschiv… Mereu îmi spun că idioțenii mai mari nu pot fi debitate și mereu realitatea ne învață că prostia omenească n-are limite.

  4. Nu c.aș fi întru totul de acord cu părintele, dar este de bun simț, ca înainte să.l acuzați, să dovediți,că pe termen mediu și lung, aceste „vaccinuri” nu ucid!!! Și dacă voi, ziaricilor ce scrieți asemenea articole,nu puteți aduce nici măcar un argument în acest sens,măcar explicați.ne de ce pt o boală cu o rată de vindecare de 99%, întrețineți atâta isterie a vaccinării, impuse de un guvern de vânduți ai acestui Neam..!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger