AcasăMONDENDiscriminare la Hollywood: Actriţa Kristen Stewart, sfătuită să nu îşi ţină iubita...

Discriminare la Hollywood: Actriţa Kristen Stewart, sfătuită să nu îşi ţină iubita de mână în public. Ce rol ar putea pierde

Actriţei americane Kristen Stewart i s-a spus să nu îşi ţină iubita de mână în public pentru că riscă să piardă un rol într-un film al francizei Marvel.

Kristen Stewart, cunoscută pentru rolul din franciza „Amurg/ Twilight”, a fost înştiinţată că nu va obţine un rol într-un film al companiei Marvel dacă va fi văzută ţinându-se de mână cu iubita ei, modelul Stella Maxwell.

Într-un interviu acordat numărului din octombrie al ediţiei britanice a revistei Harper’s Bazaar, actriţa americană a afirmat: „Mi s-a spus în faţă: ‘Dacă doreşti, fă-ţi singură o favoare şi nu te mai afişa în public cu iubita ta de mână, pentru că aşa ai putea obţine un rol într-un film Marvel’”.

Stewart a declarat că, în urma acestei întâmplări, şi-a revizuit opiniile privind tipologiile umane alături de care lucrează în industria filmului, afirmând că nu vrea să colaboreze cu „astfel de oameni”.

Totodată, aceasta nu a fost singura dată când cineva a făcut comentarii privind orientarea ei sexuală, a mai spus actriţa, care a făcut public faptul că preferă persoanele de acelaşi sex în urmă cu trei ani.

Kristen Stewart a devenit celebră pe plan internaţional datorită personajului Bella Swan, o adolescentă îndrăgostită de un vampir, pe care l-a interpretat în filmele francizei „Amurg/ Twilight”, alături de Robert Pattinson.

Foto: Twitter

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
783 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger