AcasăNewsDiscovery Networks o numeste pe Anca Amariei in functia de ...

Discovery Networks o numeste pe Anca Amariei in functia de Senior PR Specialist pentru Europa de Sud-Est

Amariei va face parte din echipa responsabila de gestionarea canalelor Discovery, raportandu-i direct Adei Roseti, Channel Director SEE, Discovery Networks CEEMEA

Aceasta o inlocuieste pe Corina Potarniche, care si-a extins responsabilitatile, fiind promovata in functia de Corporate Communications Manager pentru Discovery Networks Europa Centrala & de Est, Orientul Mijlociu si Africa.

Amariei va face parte din echipa responsabila de gestionarea canalelor Discovery, raportandu-i direct Adei Roseti, Channel Director SEE, Discovery Networks CEEMEA

Cu o experienta de peste 6 ani in domeniul relatiilor publice in industriile farma, IT&C si telecom, Anca va coordona de la Bucuresti activitatile de comunicare ale Discovery, concentrandu-se pe promovarea programelor TV in 10 tari din Europa de Sud-Est, printre care Romania, Bulgaria, Serbia, Slovenia si Croatia. Inainte de a se alatura echipei Discovery Networks, Anca Amariei(26) a lucrat peste 3 ani in cadrul grupului de companii Cosmote Romania, ca Senior Media Relations & External Communications Coordinator. In aceasta pozitie, ea a fost responsabila de coordonarea si implementarea activitatilor de media relations si comunicare externa, inclusiv a celor de social media si organizare de evenimente. Anterior, in urma castigarii Olimpiadelor Comunicarii editia 2009, a facut parte din echipa de Marketing si PR a Kaspersky Lab Romania.

Amariei a absolvit Facultatea de Litere, specializarea Comunicare si Relatii Publice, din cadrul Universitatii din Bucuresti. Are doua diplome de master in PR acordate de Université Catholique de Louvain din Belgia, respectiv Universitatea din Bucuresti, precum si o diploma din partea Chartered Institute of Public Relations.

author avatar
Tudor Borcea
215 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger