AcasăNewsDisconfort termic, dar si COD GALBEN de ploi

Disconfort termic, dar si COD GALBEN de ploi

Vremea continua sa fie capricioasa in tara, in sensul in care va aduce, in urmatoarele zeci de ore, atat canicula, in anumite zone, cat si ploi si vijelii, in alte regiuni.

Studiind prognoza, meteorologii au dat publicitatii sambata o atentionare care intra in vigoare duminica la ora 14. Prin Codul Galben se anunta instalarea, in vestul, centrul si nordul Romaniei, precum si in zona de munte, a unui val de instabilitate atmosferica. Ceea ce inseamna ca pana la primele ore ale zilei de luni, mia exact pana la ora 06, vor cadea ploi in aversa, cu fulgere, vant cu aspect de vijelie, dar si posibile caderi grindina.

Codul Galben de ploi (sursa foto: meteoromania.ro)

Va ploua si la deal si la munte, mai ales in a doua parte a zilei in curs. De astfel de fenomene specifice, pana la urma, verii nu vor scapa nici locuitorii celorlalte regiuni, insa din cate anunta ANM, ploile si vijeliile vor aparea indeosebi duminica seara.

Totodata, pe intreg parcursul ultimei zile a saptamanii, in Campia Romana un alt fenomen se poate dovedi suparator. Si anume disconfortul termic, despre care specialistii in meteorologie spun ca va fi crescut.

66 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger