AcasăNewsDirectorul TVR a demisionat: Claudiu Saftoiu a facut-o de oaie

Directorul TVR a demisionat: Claudiu Saftoiu a facut-o de oaie

Ca sa evite momentul jenant din Parlament, directorul general al TVR, Claudiu Saftoiu, si-a inaintat demisia cu cateva ore inainte ca deputatii si senatorii sa tranteasca raportul de activitate al institutiei pe care o conducea.

Decat sa fie schimbat din functie, Claudiu Saftoiu a preferat sa demisioneze

Pentru ca nu a vrut sa-i dea satisfactie lui Crin Antonescu, presedintele postului public de televiziune a renuntat la aceasta functie inainte ca liberalii sa-l execute in plenul Parlamentului. Ca o ultima concesie, Saftoiu le-a cerut alesilor sa nu respinga raportul de activitate si sa demita in felul acesta intreg Consiliul de Administratie. In zadar insa, parlamentarii facand taman pe dos.

”Pufulica” i-a fost fatala

Niels Schnecker ar putea sa fie viitorul director al TVR

La drept vorbind, liberalii, cu Antonescu in frunte, de mult i-au pus gand rau lui Claudiu Saftoiu, asteptandu-l la cotitura. In consecinta, momentul jenant de la relansarea postului TVR3, cand Cristian Nitulescu a inceput emisiunea mangaind-o pe cap pe oaia ”Pufulica”, le-a picat manusa penelistilor, acestia solicitand executarea  lui Saftoiu in regim de urgenta.

Cristian Nitulescu le-a facut cunostinta telespectatorilor cu oaia „Pufulica“

In locul fostului director al TVR, la bursa zvonurilor, dupa Rares Bogdan (Realitatea TV) au mai fost vehiculati ca posibili inlocuitori Niels Schnecker (fost realizator TV la Antena 3 si actual principal sfatuitor al lui Crin Antonescu), si jurnalistul Ion M. Ionita.

Le-a stricat ploile pesedistilor

Rares Bogdan, pe lista liberalilor pentru TVR

Cu sau fara voia lui, pe final de mandat,  Claudiu Saftoiu a distrus minunatul planul de razbunare al pesedistilor. Concret, dupa loviturile legislative date ieri de PNL, social-democratii au luat in calcul sa voteze pentru Raportul TVR si sa-l tina in functie pe Saftoiu, in dauna liberalilor. Strategia a fost anulata insa de gestul lui Saftoiu, prin urmare parlamentarii PSD au respins, la gramada cu cei ai PNL, raportul de activitate al TVR.

Postul public de televiziune devine din nou tinta clientilor politici

[poll id=”658″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
2.317 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger