AcasăNewsDirectorul ROMATSA, numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor

Directorul ROMATSA, numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor

Pe fondul tensiunilor din ultimele zile de la ROMATSA si a amenintarilor ca, incepand cu 1 septembrie, controlorii de zbor ar putea intra in greva, in cazul in care problemele pe care le evoca nu se rezolva pana atunci, s-a aflat ca Aurel Stanciu pleaca din fruntea regiei, fiind numit secretar de stat in Ministerul Transporturilor.

Drept urmare, la aproape un an si doua luni de cand fusese numit la conducerea ROMATSA, directorul general Stanciu paraseste aceasta functie. A ramas in domeniul Transpoturilor, insa ca nu doar al celor aeriene. Pentru ca a fost numit, printr-o decizie semnata de catre primul-ministru si publicata marti – zi in care la sediul MT au avut loc discutii intre ministrul Transporturilor si conducerea si sindicalistii de la ROMATSA – in Monitorul Oficial, secretar de stat la ministerul condus de Iulian Matache.

Totodata, premierul a decis numirea intr-un post similar a lui Marius Humelnicu, precum si eliberarea lui Virgil Dragos Titea din functia de secretar de stat in ministerul amintit.

sursa foto: b1.ro

author avatar
Cristina Stefan
168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger