AcasăNewsDirectorul INML: Emil Hossu a facut infarct. Era cardiac cronic

Directorul INML: Emil Hossu a facut infarct. Era cardiac cronic

Emil Hossu a fost inmormantat sambata pe Aleea artistilor, in Cimitirul Bellu (foto: ziaremondene.ro)

Medicii legisti au stabilit cauza mortii lui Emil Hossu. Actorul a suferit un infarct, fiind un cardiac cronic, a precizat, joi, directorul INML, Dan Dermengiu.

(foto: ziaremondene.ro)

Actorul Emil Hossu, care s-a stins miercuri seara chiar pe scena Teatrului Nottara, inainte de un spectacol, a suferit un infarct. Potrivit directorului Institutului National de Medicina Legala „Mina Minovici” (INML), Hossu era cardiac cronic. „Probabil ca nu au fost simptome, intrucat analizele si investigatii ar fi pus in evidenta suferinta grava, a declarat Dermengiu, conform Mediafax.

„Este vorba de tromboza coronariana acuta cu obstructia completa a coronarei stangi chiar la origine, survenita pe fondul unei ateromatoze coronariene avansate si favorizata de prezenta unei anomalii coronariene congenitale la nivelul LAD (artera descendenta anterioara)”, a spus directorul Institutului National de Medicina Legala (INML).

Actorul Emil Hossu a murit miercuri seara, chiar in timp ce se pregatea sa apara in fata publicului, in piesa „Aniversarea”. Dupa 40 de minute in care au incercat sa il resusciteze, dupa ce a intrat in stop cardio-respirator, medicii SMURD sositi de urgenta la Teatrul Nottara au constatat decesul.

578 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger