AcasăNewsDirectorul general CET Bacau, trimis in judecata

Directorul general CET Bacau, trimis in judecata

sursa foto: desteptarea.ro

Neculai Olaru, directorul general al CET Bacau, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

sursa foto: desteptarea.ro

Olaru este acuzat de abuz in serviciu, iar procurorii sustin ca seful CET Bacau a prejudiciat institutia cu 22.000 de lei.

In acelasi dosar au fost trimisi in judecata Marius Stanila, directorul comercial al CET Bacau, pentru instigare la abuz in serviciu, si Ioan Hanu, consilier juridic al CET Bacau, pentru complicitate la abuz in serviciu.

Conform informatiilor date publicitatii de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, in ianuarie anul trecut, Neculai Olaru, in calitate de director general al CET Bacau, a aprobat incheierea unui contract de asistenta juridica prin care CET Bacau a suportat onorariul aparatorului ales pentru Marius Stanila, directorul comercial al aceleiasi institutii.

Stanila fusese trimis in judecata, intr-un alt dosar, pentru santaj si abuz in serviciu, si l-a convins pe Neculai Olaru, cu ajutorul lui Ioan Hanu, ca CET Bacau sa plateasca cei 22.000 de lei pentru aparatorul ales de el in respectiva speta.

Dosarul in care sunt acuzati Neculai Olaru, Marius Stanila si Ioan Hanu a fost trimis spre judecare Tribunalului Bacau.

author avatar
Cristi Ionita
210 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger