AcasăNewsDirectorul general al Electrica a demisionat

Directorul general al Electrica a demisionat

(foto: electrica.ro)

Directorul general al Electrica SA, Ioan Folescu si-a dat, vineri, demisia. Gestul acestuia vine scurt timp dupa ce noua conducere a Ministerului Economiei si-a exprimat neincrederea referitoare la neimplicarea lui politica.

(foto: electrica.ro)

„Cu o experienta in domeniul distributiei si furnizarii energiei electrice de peste 30 ani, Ioan Folescu declara ca gestul sau este unul de demnitate atat timp cat noua conducere a Ministerului Economiei si Mediului de Afaceri si-a exprimat neincrederea referitoare la neimplicarea lui politica”, se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de catre reprezentantii companiei.

„In ultimii trei ani, cand la conducerea SC Electrica SA s-a aflat Ioan Folescu, compania, cat si filialele de distributie si furnizare a energiei electrice din grup, au inregistrat profit evidentiindu-se in acest sens Filiala Electrica de Distributie a Energiei Electrice Muntenia Nord, cu un profit de 11 % pe anul 2011, unde presedinte al Consiliului de Administratie este chiar Ioan Folescu”, se mai arata in documentul citat.

159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger