AcasăNewsDirectorul Enel le-a taiat lumina procurorilor romani

Directorul Enel le-a taiat lumina procurorilor romani

Giuseppe Fanizzi, directorul Distributie ENEL, refuza sa stea de vorba cu procurorii romani

Furtul de energie electrica a ajuns un adevarat sport national in Romania zilelor noastre, prejudiciul anual fiind apreciat la cateva zeci de milioane bune de euro. Desi pare o adevarata munca de Sisif, trupele de interventie ale Politiei, sub coordonarea procurorilor, fac razii pe banda rulanta in zonele unde rar se gaseste fie si un singur consumator bransat legal.

Giuseppe Fanizzi, directorul Distributie ENEL, refuza sa stea de vorba cu procurorii romani

Astfel ca oamenii legii au in lucru cateva sute de dosare penale instrumentate impotriva hotilor de curent, insa nu le pot da drumul catre instante tocmai din cauza principalei victime. Conform surselor din cadrul anchetatorilor, dupa ce se vede cu sacii in caruta, directorul Distributie ENEL Romania, Giuseppe Fanizzi refuza sa mai depuna marturie pentru solutionarea plangerilor facute de catre societatea sa.

Adus cu Politia!

Se poate spune ca managerul italian le-a stins lumina procurorilor care, negri de furie, sustin ca sunt blocati de sictirul cu care au fost tratati de Fanizzi si intentioneaza acum sa ceara aducerea acestuia cu mandat pentru a depune marturie. Magistratii se plang ca, dupa ce fortele de ordine intervin, cu mari riscuri si costuri pe masura, pentru rebransari a zone intregi si mai lasa si patrule in zone, directorul ENEL refuza sa mai semneze pana si documentatiile intocmite de proprii subordonati, prin care se constata furtul energiei. In replica, la urmatoarele plangeri, anchetatorii romani le-ar putea cere celor de la ENEl sa-si mai angajeze si niscaiva bodyguarzi care sa le pazeasca bunurile.

author avatar
Catalin Tache
1.685 afisari

3 COMENTARII

  1. despre ce furturi de curent vb astia? e invers ei ne fura curentul! enelul, de sambata n am curent, stau cu orele pe telefon si nu se rezolva nimic, au dat agajatii afara si sunt echipe putine care u fac fata avariilor, n au investit nimic i infrastructura, sunt retele vechi de peste 50 de ani…dar stiu sa faca regularizarea si ti baga din burta…deci cine fura????

  2. Mai exista o solutie, sa trimtia procurorii, trupele de jandarmi care au „pul*nit” lumea la Universitate. Odata ajunsi, bataie tata pe toti angajatii Enel, inclusiv directorul, sa vezi cum nu mai fura la facturi. Intru-un cuvat sa ii ia dracu si pe astia de la Enele si Distrigaz sa dea faliment.

  3. Locuiesc intr-o zona de case in Bucuresti. Confirm ca se fura curent prin vecini, in special tigani fara venituri. Mi s-a propus si mie nu’s ce modificare la contor, dar am o jena. Inca.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger