AcasăNewsDirectorul economic Ape Mures, trimis in judecata

Directorul economic Ape Mures, trimis in judecata

Maria Patrascu, directorul economic al Administratiei Bazinale de Apa Mures, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

Maria Patrascu a fost trimisa in judecata in stare de libertate, dar este acuzata de comiterea infractiunii de primire de foloase necuvenite in forma continuata.

In 2011, Maria Patrascu a primit de la Laurentiu Huja, reprezentant al SC Laurentiu H SRL Negresti-Oas, in doua randuri, foloase la care nu era indreptatita.

Astfel, in doua perioade diferite, pentru amenajarea unui teren, proprietate personala, Maria Patrascu a apelat la Laurentiu Huja care i-a trimis un buldoexcavator si o autobasculanta, apartinand firmei administrate de sotia lui Gheorghe Tohanean, care si-a recunoscut deja vina, respectiv implicarea in dosar.

Gheorghe Tohanean a fost acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura privata, dar si-a recunoscut fapta si a ajuns la un acord cu procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, fiind condamnat la trei luni de inchisoare cu suspendare.

Maria Patrascu si Laurentiu Huja, ultimul acuzat si el de fals in inscrisuri sub semnatura privata, vor fi judecati de Tribunalul Mures, in stare de libertate.

Interesant este ca numele celor doi apare si intr-un alt dosar in care sunt acuzati de comiterea mai multor infractiuni asimilate celor de coruptie.

author avatar
Cristi Ionita
235 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger