AcasăNewsDirectorul Curtii de Conturi Vaslui, travestit (FOTO, VIDEO)

Directorul Curtii de Conturi Vaslui, travestit (FOTO, VIDEO)

Directorul de la Curtea de Conturi Vaslui, Vasile Popa, a uimit dupa ce a aparut travestit in niste poze de la o petrecere.

Fotografiile au fost postate chiar de Vasile Popa pe o retea de socializare. Era deghizat in femeie, la o petrecere. Se pare ca directorul de la Curtea de Conturi Vaslui a fost sufletul petrecerii la un eveniment organizat de clubul Rotary. El s-a deghizat in Regina Margot la un bal mascat, potrivit rtv.net. In plus, se pare ca Popa a fost ajutat de profesionisti de la Teatrul Victor Ion Popa din Barlad, pentru a arata cat mai bine.

„Nu a fost vorba de cine stie ce. A fost o treaba extrem de decenta, cu personalitati locale si nationale, din sistemul clubului Rotary (…) Nu merita discutat prea mult”, a explicat Vasile Popa pentru a se apara.

 

author avatar
Andra Nesu
1.617 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger