AcasăNewsDirectorul CFR Marfa, in coma la Spitalul Elias, dupa ce a facut...

Directorul CFR Marfa, in coma la Spitalul Elias, dupa ce a facut accident vascular cerebral!

Directorul CFR Marfa, Dragos Draghici, a fost operat la Spitalul Elias, dupa ce a suferit un accident vascular cerebral, fiind in coma la Terapie Intensiva. Numele sau apare in dosarul in care Gruia Stoian, proprietarul GFR, a fost retinut pentru coruptie, in cazul unei licitatii a CE Oltenia.

Dragos Draghici a fost operat miercuri, pentru indepartarea unui hematom cerebral, a declarat, joi, Managerul Spitalului Elias, profesor dr. Doina Dimulescu. „Dragos Draghici se afla internat din seara de 28 ianuarie, cu hematom intraparenchimatos cerebral prin ruptura unei malformatii arteriovenoase complexe, cunoscuta de mai multi ani. A fost operat de urgenta pe 29 ianuarie, pentru evacuarea hematomului cerebral si oprirea sangerarii”, a spus profesorul dr. Doina Dimulescu, citeaza antena3.ro.

De asemenea, mangerul Spitalului Elias a precizat ca Dragos Draghici este in acest moment internat, aflandu-se in sectia de Anestezie si Terapaie Intensiva, in coma si cu protezare ventilatorie.

Numele lui Dragos Draghici,directorul CFR Marfa, apare in dosarul in care Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Roman (GFR), este urmarit penal pentru cumparare de influenta, dupa ce i-ar fi dat avocatului Doru Bostina trei milioane de euro pentru a afla pretul cerut de CFR Marfa la o licitatie pentru transportarea carbunelui, organizata de Complexul Energetic Oltenia.

Omul de afaceri Gruia Stoica a fost retinut, miercuri seara, de procurorii anticoruptie si va fi prezentat joi Curtii de Apel Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva.

Afaceristul Gruia Stoica a fost ridicat de mascati si dus la DNA, in baza unui mandat de aducere. Surse apropiate anchetei sustin ca milionarul s-a impotrivit demersului, reactionand violent, politistii fiind nevoiti sa-l incatuseze. In cursul zilei de ieri, procurorii DNA au descins la Complexul Energetic Oltenia, pentru a verifica desfasurarea licitatiei pentru transportarea carbunelui in beneficiul Complexului Energetic Oltenia. Procurorii au ridicat plicurile in care erau depuse ofertele CFR Marfa si ale Grupului Feroviar Roman, condus de Gruia Stoica.

Cititi si:

Milionarul Gruia Stoica, dus incatusat la DNA

Foto: puterea.ro

author avatar
Alina Costache
1.144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger