AcasăNewsDirectorul ANM avertizeaza: E posibil sa fie emis COD PORTOCALIU de vreme...

Directorul ANM avertizeaza: E posibil sa fie emis COD PORTOCALIU de vreme rea pentru BUCURESTI!

Prezent, marti, la comandamentul convocat de catre premierul Ponta, la Guvern, ca urmare a pericolului producerii de noi inundatii, odata cu noul val de precipitatii prognozat deja de meteorologi, Ion Sandu, directorul ANM, a anuntat ca Bucurestiul s-ar putea afla sub incidenta unui Cod portocaliu de ploi.

Pe langa Capitala, vizate de avertizarea Cod portocaliu de precipitatii ar putea fi si judetele Teleorman, Ilfov si Giurgiu, respectiv zone ale tarii in care s-au produs inundatii si in perioada Pastelui. Este posibil ca aceasta atentionare sa fie emisa miercuri dupa-amiaza, a precizat seful institutiei responsabile cu informatii despre starea vremii. „Maine (miercuri-n.r) dupa-amiaza este posibil ca Administratia Nationala de Meteorologie sa emita cod portocaliu pentru o perioada de trei ore pentru Teleorman, Giurgiu si Ilfov, inclusiv Bucurestiul. Probabilitatea ca si Bucurestiul sa intre nu este foarte mare, dar exista„, a precizat Sandu.

Totodata, directorul ANM a explicat ca, pe langa ploi, sunt asteptate si intensificari ale vantului, dar si caderi de grindina.

Citeste si: Sunt anuntate ploi abundente si vijelii: COD PORTOCALIU pentru mai multe zone din tara!

Sursa foto: tion.ro

author avatar
Cristina Stefan
191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger