AcasăNewsDirectorul AJOFM Buzau, ranit grav intr-un accident rutier

Directorul AJOFM Buzau, ranit grav intr-un accident rutier

Un mort si patru raniti- acesta este bilantul tragic al unui accident rutier ce a avut loc pe DN2.

Cinci autovehicule s-au ciocnit luni dupa-amiaza intr-un accident rutier pe DN 2, intre Buzau si Ramnicu Sarat. In urma impactului o persoana si-a pierdut viata, iar alte patru au fost ranite.

Printre acestia se afla si directorul Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Buzau, Ionel Tociu. El conducea masina in care se mai aflau alti trei angajati ai institutiei. Cu totii locuiau in Ramnicu Sarat si se intorceau spre casa. Autoturismul a fost lovit in plin de o alta masina venita de pe contrasens, moment in care autoturismul s-a rasucit pe sosea si a fost lovit in plin de un tir.

Un barbat, angajat al institutiei, a murit pe loc, iar directorul a fost grav ranit si transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Capitala.

„Din primele informatii, cinci autovehicule au fost implicate la Crucea Comisoaiei intr-un accident rutier, echipa operativa a IPJ si mai multe ambulante se deplaseaza in zona, sunt cel putin patru raniti si o persoana decedata”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Buzau, comisarul sef Florina Crucianu.

author avatar
Andra Nesu
493 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger