AcasăNewsDirectorul adjunct al Garzii Nationale de Mediu, trimis in judecata

Directorul adjunct al Garzii Nationale de Mediu, trimis in judecata

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie anunta trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a lui Marius Barbulescu, directorul general adjunct al Garzii Nationale de Mediu.

Marius Barbulescu este acuzat de trafic de influenta in forma continuata (noua acte materiale) si de luare de mita.

Conform procurorilor, Marius Barbulescu a incasat sume de bani si alte bunuri din partea afaceristului Gheorghe Deaconeasa.

Interesul era ca Marius Barbulescu sa-l sustina pe Deaconeasa in incercarea de a pune mana pe o importanta suprafata de teren forestier de pe raza judetelor Valcea, Gorj si Hunedoara.

Marius Barbulescu s-a folosit de influenta pe care o avea si a intervenit pe langa diferiti functionari si comisari ai Garzii Nationale de Mediu, in favoarea afaceristului Gheorghe Deaconeasa.

De altfel, Gheorghe Deaconeasa a fost trimis si el in judecata, in stare de arest preventiv, fiind acuzat de cumparare de influenta in forma continuata (noua acte materiale), de dare de mita si de nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Alaturi de cei doi a fost trimis in judecata, in stare de libertate, si Florin Miclaus, pentru comiterea infractiunii de marturie mincinoasa.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie anunta trimiterea dosarului spre judecare Tribunalului Valcea.

author avatar
Cristi Ionita
141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger